ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παραγωγικός, ποιοτικός, ένα... καράβι για μεγάλες θάλασσες

Ο Αστέρας έκανε αυτό που έπρεπε στη Νέα Σμύρνη, κέρδισε μια ομάδα που έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο και έδειξε ότι όταν είναι σοβαρός είναι ικανός να πάρει τη νίκη παντού.

 

ΑΣΤΕΡΑΣΛΑΜΙΑ

Η εντεκάδα είχε φορτωμένο τον άξονα όπως δήλωσε και στην συνέντευξη τύπου ο Χιμένεθ , γεγονός που φανερώνει την πρόθεση του Ισπανού κόουτς να παίζει παιχνίδι κατοχής. Καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό δεν υπάρχει από το να ελέγχεις το νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Επιθετικά, η ομάδα δείχνει πως έχει ποιότητα καθώς πολλά τριγωνάκια, γρήγορες και κάθετες μεταβιβάσεις δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην άμυνα του Πανιωνίου. Η διάρκεια μέσα στο παιχνίδι, έλειπε.

Παραγωγικός ο Αστέρας είναι σε όλα τα ματς, αυτό δεν είναι πρόβλημα.

Τη λύση για το μεγάλο διπλό έδωσε μια στημένη φάση. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αυτές παίζουν τεράστιο ρόλο στην έκβαση ενός αγώνα.

Ο Μαρκ Φερνάντεθ εκτέλεσε άψογα και έβαλε τον Αστέρα μπροστά από το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος πίεσε, δημιούργησε φάσεις καθώς η αμυντική λειτουργία για ακόμα ένα ματς δεν ήταν η ενδεδειγμένη αλλά ο MVP του Αστέρα έως τώρα, Νίκος Παπαδόπουλος, ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι καθοριστικός.

Είχα γράψει μέσα στην εβδομάδα ότι μια νίκη θα αλλάξει τα πάντα, πρώτα απ όλα θα εξόντωνε σε μεγάλο βαθμό τον Πανιώνιο.

Δεύτερον η νίκη σε τέτοια ματς που ο αντίπαλος παίζει τη ζωή του σου δίνει ψυχολογία, δείχνεις έτσι σε όλους ότι η περσινή  σεζόν ήταν κακή παρένθεση και δεν άλλαξαν οι στόχοι σου που είναι πάντα υψηλοί.

Το υλικό που έχει η ομάδα είναι εξαιρετικό και απλώς απαιτεί ακόμα καλύτερη διαχείριση, το πρόγραμμα στο εξής πολύ πιο ευνοϊκό, στα πόδια των παικτών και στην κρίση του Χιμένεθ πλέον το προς τα που θα πλεύσει το καράβι.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων