ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστέρας: Ξεκάθαρη ταυτότητα, διαχείριση καταστάσεων

Ο Αστέρας ηττήθηκε σε μια έδρα που δε θα περάσουν εύκολα ομάδες. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, πλην των τριών που διεκδικούν το πρωτάθλημα δύσκολα κάποια άλλη θα φύγει ικανοποιημένη από το Γεντί Κουλέ.

Για τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα μιλήσαμε μέσα στην εβδομάδα. Όποιος γνωρίζει ποδόσφαιρο και δη το ελληνικό τις φανταζόταν από μόνος του, οποίος δεν πίστευε, χθες κατάλαβε πως λάθη με καλές ομάδες και σε δύσκολες έδρες σπάνια συγχωρούνται.

ΑΣΤΕΡΑΣΠΑΟΚ

Ας περάσουμε στα του αγώνα όμως.

Μια 11αδα πάλι με διαφορετικά πρόσωπα, κάτι που θα πρέπει να συνηθίσουμε καθώς ο Μπόρχα Χιμένεθ το είπε ξεκάθαρα μετά το ματς με τον Ατρόμητο, πως "δεν παντρεύεται ενδεκάδες" και τις αλλάζει ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Αρκάδες άντεξαν με επιτυχία την αναμενόμενη πίεση του ΟΦΗ, ο Παπαδόπουλος έκανε δυο μεγάλες επεμβάσεις, ο Αστέρας  έβγαλε και αυτός κάποιες επικίνδυνες φάσεις και το ημίχρονο έληξε στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος καλύτερος τρόπος για να μπεις από το να προηγηθείς στα πρώτα πέντε λεπτά δεν υπήρχε.

Η γρήγορη ισοφάριση, η αποβολή του αρχηγού και ο τραυματισμός του Πασαλίδη όμως, άλλαξαν τις ισορροπίες στο ματς και η ήττα ήρθε φυσιολογικά βάσει εικόνας των δυο ομάδων.

Αυτό που πρέπει να δουλέψει ο Αστέρας στα παιχνίδια του είναι η διαχείριση κυρίως όταν προηγείται.

Το είδαμε και με την ΑΕΚ το είδαμε και τώρα.

Και στα δυο ματς τελικά έχασε.

Η αμυντική λειτουργία προβληματίζει πολύ.

Αν μάλιστα ο τραυματισμός του Πασαλίδη είναι σοβαρός τότε η ομάδα ξεμένει από στόπερ που διαθέτουν ρυθμό και εμπειρία.

Ο ταλαντούχος Αντζουλάς δεν έχει πολλές παραστάσεις από επίσημα παιχνίδια και ο Ντάνι Σουάρεθ έχει χάσει μέρος της προετοιμασίας λόγω τραυματισμού.

Αυτό που πρέπει να κάνει ο Αστέρας είναι να βρει ταυτότητα και την αμυντική λειτουργία που τον οδήγησε στο παρελθόν σε ένδοξες μέρες.

Γιατί ωραία τα πειράματα, καλό το ρίσκο ιδίως όταν σου βγαίνει, τυχερός όποιος προπονητής έχει πολλές επιλογές όπως ο Μπόρχα Χιμένεθ, αλλά αυτό που κάνει μια ομάδα να ξεχωρίζει είναι η δίκη της ταυτότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων