ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Με το μαχαίρι στα δόντια

Η πρώτη νίκη ήρθε, το μηδέν εξαφανίστηκε, ο Αστέρας έβαλε από κάτω τις μισές ομάδες της κατηγορίας και η συνέχεια αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον.

 

ΟΦΗΑΣΤΕΡΑΣ

Πάμε να αποκρυπτογραφήσουμε τι είδαμε σήμερα και μας άρεσε.

Πάθος!! Χωρίς αυτό δε γίνεται τίποτα και πουθενά.

Οι παίκτες του Αστέρα στο πρώτο ημίχρονο δεν προηγήθηκαν με δυο γκολ διαφορά λόγω συγκυριών του αγώνα.

Μπήκαν μέσα με το μαχαίρι στα δόντια, δεν έχασαν καμία μονομαχία και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τους κενούς χώρους που βρήκαν στην αντεπίθεση. Τους έπιασαν απ το λαιμό!

Ενδεικτικό σημάδι των παραπάνω ήταν οι αντιδράσεις των παικτών του Ατρόμητου, νεύρα μεταξύ τους, πολύ εύκολα λάθη, συνεχείς διαμαρτυρίες.

Το παιχνίδι και η αποτελεσματικότητα του Αστέρα τους βραχυκύκλωσε.

Το σύστημα του Μπόρχα Χιμένεθ ήταν άκρως επιθετικό, φάνηκε πως ήθελε το παιχνίδι και ρίσκαρε.

Οποιος ρισκάρει και δε φοβάται γιατί πιστεύει στη δουλειά του, δικαιώνεται.

Δυο  καθαροί επιθετικοί, Λουίς Φερνάντεθ και Χουαρέγκι. Δυο εξτρέμ που πατούν συχνά περιοχή και δημιουργούν, οι Μαρκ Φερνάντεθ και Ριέρα. Αυτή η προσέγγιση, μαζί με έναν χαφ στον άξονα με δημιουργικά χαρακτηριστικά όπως ο Καπίγια, μαρτυρούν την πρόθεση του Ίβηρα κόουτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το γρήγορο γκολ του Ατρόμητου δημιούργησε άγχος στους Αρκάδες, τα βεβιασμένα λάθη ήταν συνεχόμενα, ο φόβος μήπως πάλι το σακούλι δε γεμίσει έκδηλος.

Το ρόστερ του Αστέρα φαίνεται γεμάτο, ενδεικτικό το γεγονός ότι Ιγκλεσιας και Μπαράλες ήταν στον πάγκο. Αυτοί που είναι οι ηγέτες, αυτοί που στο μέλλον θα αποδειχθούν καθοριστικοί.

Έγραψα μέσα στην εβδομάδα ότι αυτή η νίκη θα αποφέρει πολλά περισσότερα από τρεις πόντους κάτι που θα φανεί και στη συνέχεια.

Όχι διθυράμβους με μια νίκη, όχι απαξίωση στην ήττα.

Δουλειά, υπομονή και πίστη στην ομάδα, θα το γράφω μέχρι το τέλος, όταν και θα γίνει το ταμείο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων