ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πολλά περισσότερα από τρεις βαθμοί

Η αναμέτρηση του Σαββάτου απέναντι στον Ατρόμητο στο γήπεδο των Αρκάδων είναι πολύ σημαντική για τον Μπόρχα Χιμένεθ και τους ποδοσφαιριστές του.



Το συναίσθημα της νίκης από μόνο του σου προσφέρει τεράστια προσωπική ικανοποίηση, νιώθεις πως ο αγώνας σου, αποφέρει καρπούς, πως οι θυσίες σου πιάνουν τόπο.
Δε θές να σου χτυπάνε άλλο την πλάτη κα να σου λένε ''μπράβο παίξατε καλά''
Είπαμε, το αποτέλεσμα κρίνει τους πάντες και τα πάντα στη ζωή.

Αυτό νιώθουν οι παίκτες του Αστέρα καθώς μέχρι τώρα έχουν δεχθεί τρεις κρύες ήττες.
Με Ολυμπιακό η φάση του VAR που σημάδεψε όλη την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ δέχεσαι την ήττα στο 95' και στην Ξάνθη , αφού έχεις πετάξει ένα ημίχρονο για να αποδώσουμε τα του Καίσαρος  τω Καίσαρι, πολιορκείς τον αντίπαλο για ένα ημίχρονο και χάνεις, δεν παίρνεις ούτε καν τον πόντο.

Το 0 που βλέπεις στην βαθμολογία είναι αχώνευτο, οι παίκτες το ξέρουν και θα κάνουν τα πάντα για να το βγάλουν από δίπλα τους, νιώθουν- δικαίως- πως αδικούνται ή για να ακριβολογώ πως αδικούν τους εαυτούς τους.

Μια νίκη απέναντι σε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια κοντράρεσαι σε πρωτάθλημα, σε κύπελλο, που έπαιξε σε προκριματικά Ευρώπης το καλοκαίρι θα σου δώσει την ψυχολογική δύναμη για την συνέχεια, βαθμολογικά θα βάλεις δεδομένα από κάτω αρκετούς και η συνέχεια μόνο καλύτερη μπορεί να είναι..

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων