ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τα δεδομένα έγιναν ζητούμενα και εμείς οφείλουμε να γίνουμε καλύτεροι

Το φετινό Πάσχα θα το θυμόμαστε για πάντα αυτό είναι το μόνο σίγουρο, πρέπει όμως να κάνουμε την φετινή εμπειρία και “όπλο μας”.

 

Η πανδημία του κορωνοϊου ήρθε για να αλλάξεις τις ζωές μας, για να αλλάξει όλη την καθημερινότητα του πλανήτη.

Βρισκόμαστε ήδη ένα μήνα και κάτι σε καραντίνα, στα σπίτια μας, μακριά από άτομα που αγαπάμε, μακριά από τις δουλειές μας.

Έχουν αλλάξει όλα γύρω μας και όταν σιγά σιγά επιστρέψουμε στην καθημερινότητα τίποτα δε θα είναι ίδιο με πριν.

Όλα αυτά τα συζητάμε μεταξύ μας, την καραντίνα την συνηθίσαμε όλοι με κάποιο τρόπο αλλά οι τελευταίες μέρες λόγω της γιορτής του Πάσχα είναι αρκετά περίεργες για όλους μας.

 Ανάσταση με οικογένειες χωρισμένες, άδειοι δρόμοι την Κυριακή του Πάσχα, ευχές σε έντονο κλίμα μέσα από τις οθόνες των κινητών και των τάμπλετ.

Ορθώς έγιναν τα παραπάνω γιατί η υγεία όλων μας προέχει για να είμαστε πιο δυνατοί αύριο αλλά και πιο σοφοί, πιο υπεύθυνοι.

Η κατάσταση που ζούμε έρχεται να μας υπενθυμίσει πως στη ζωή το δεδομένο είναι ένα: Πως τίποτα δεν είναι δεδομένο!

Όταν βγούμε απ’ όλο αυτό, ας σκεφτούμε καλά πριν τσακωθούμε με τον πατέρα και τη μάνα μας, αν θα αποφύγουμε την οικογενειακή συνεύρεση, ας μην αφήσουμε γι’ αύριο κάτι που μπορούμε να κάνουμε σήμερα γιατί το αύριο δεν μας το εγγυάται κανένας, το βιώνουμε αυτό τώρα με σκληρό τρόπο.

Ας προσέχουμε περισσότερο, γιατί το πρόβλημα του ενός δεν αργεί να γίνει και δικό σου.

Θα τα καταφέρουμε, έχει περάσει πολλά η ανθρωπότητα και από αυτή την κρίση πρέπει να βγούμε καλύτεροι από ποτέ.

Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία, αγάπη και ενότητα για να έρθει ένα ομορφότερο μέλλον αλλά και για να μπορούμε το επόμενο Πάσχα αλλά και κάθε ημέρα να είμαστε μαζί με τους ανθρώπους μας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων