ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Και το προσωπικό κύριε Αυγενάκη;

Ο αγώνας Κυπέλλου της Τετάρτης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αναβλήθηκε μετά από έκκληση της αστυνομίας υπό το φόβο επεισοδίων ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

 

ΑΣΤΕΡΑΣΟΦΗ

Είναι πολύ σημαντική η σωματική ακεραιότητα των οπαδών αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αλλά δεν θέλω να τοποθετηθώ για τις λύσεις που υπήρχαν για να αποφευχθεί αυτή η συνάντηση, θέλω να υπενθυμίσω ότι εργάζεται και κόσμος προσθετικά σε αυτούς τους αγώνες.

Είχα την τύχη να συνεργαστώ με τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και να συνεχίζω να συνεργάζομαι και γνωρίζω πολύ καλά ότι στους αγώνες, περίπου 50 άτομα εργάζονται περιστασιακά.

Άτομα που "τρέχουν" μέσα στο κρύο στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης όχι για να δουν απλά τον αγώνα, αλλά για να δουλέψουν, άτομα που το θεωρούν ένα έξτρα εισόδημα για να συντηρήσουν την οικογένεια τους, ή τα προσωπικά τους έξοδα, άτομα που είχαν βασιστεί σε αυτό το "εξτραδάκι".

Σίγουρα ο αγώνας θα ξανά γίνει αλλά για το λόγο ότι αυτή η δουλεία είναι περιστασιακή, ενδέχεται την επόμενη φορά να μην τα καταφέρουν να παρευρεθούν στον αγώνα, ή να μην μπορούν να κανονίσουν το πρόγραμμα τους με βάση τη νέα ημερομηνία του αγώνα.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα ακυρώσετε τον αγώνα 20 ώρες πριν την έναρξη του, σκεφτείτε λίγο και εκείνα τα άτομα που έχουν κανονίσει τις δουλείες τους με βάση το ανακοινωμένο πρόγραμμα της ΕΠΟ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων