ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σοβαρός και... αδικημένος!

Η πρεμιέρα του Αστέρα ανήκει ήδη στην ιστορία. Οι Αρκάδες ηττήθηκαν 1-0 στο Φαληρικό γήπεδο, παρουσίασαν μια αρκετά καλή εικόνα και προσπάθησαν  για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ελληνική ομάδα, αλλά για ακόμη μια φορά στον όμορφο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να πάρουν κάτι παραπάνω.

 

Ας τα πάρουμε ένα ένα όμως.

Εμείς θα ασχοληθούμε με αυτό που ξέρουμε, με αυτό που θέλουμε να μας απασχολεί  κάθε Κυριακή και δεν είναι άλλο απο τα όσα συμβαίνουν εντός των τεσσάρων γραμμών.

Ο Αστέρας παρουσιάστηκε σοβαρός, προσηλωμένος στο παιχνίδι του, δεν επηρεάστηκε από το γρήγορο γκολ που δέχθηκε και για ενενήντα λεπτά ήταν ζωντανός και ανταγωνιστικός στο ματς.

ΑΣΤΕΡΑΣΑΕΚ

Η εντεκάδα του Ίβηρα κοουτς είχε μια έκπληξη με τη χρησιμοποίηση του Ριέρα, του τελευταίου χρονικά αποκτήματος. Δραστήριος, δημιουργικός, αναμένεται να βοηθήσει.

Η αμυντική διάταξη ήταν αυτή που συνηθίσαμε στα φιλικά, με Αντζουλά-Πασαλίδη και τον Βαλιέντε ως τρίτος στόπερ.

Στον άξονα Μπόρχα Φερνάντεθ και Ιγκλέσιας ήταν αρκετά καλοί, κρατούσαν την μπάλα και ήταν αυτοί που έδιναν ρυθμό στον Αστέρα.

Κώτσιρας και Κυριακόπουλος είχαν πολύ καλή παρουσία τόσο επιθετικά όσο και ανασταλτικά ενώ η επιθετική τριάδα Μάρκ Φερνάντεθ, Ριέρα και Λουίς Φερνάντεθ είχαν αντιληφθεί το ρόλο τους στο χθεσινό αγώνα και έδιναν συνεχώς βοήθειες ανασταλτικά, ενώ και επιθετικά ήταν δραστήριοι πιέζοντας ψηλά.

Αφήσαμε τελευταίο τον κορυφαίο για τον Αστέρα στη χθεσινή πρεμιέρα, Νίκο Παπαδόπουλο.

Εκπληκτική εμφάνιση από τον κίπερ των Αρκάδων, ήταν ανίκητος, στο πέναλτι μάντεψε σωστά χωρίς να τα καταφέρει και ήταν ο βασικός λόγος που ο Αστέρας έμεινε ζωντανός και διεκδικούσε αποτέλεσμα μέχρι το τέλος.

 

Τέλος, μια αναφορά στο VAR.

Το VAR, αποτελεί μια καινοτομία για το ελληνικό ποδόσφαιρο του οποίου η αξιοπιστία έχει πιάσει πάτο.

Οι ομάδες το ζήτησαν από την περσινή χρονιά για απονομή δικαιοσύνης.

Αν η χρήση του πρόκειται να είναι σαν τη χθεσινή και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, τότε όπως επισήμανε  και ο Αστέρας στην ανακοίνωση του... Varάτε βιολιτζηδες!

Αν με τη χρήση του VAR ο κύριος Κουμπαράκης δεν είδε αυτό το πεντακάθαρο πέναλτι στον Μπαράλες, καλύτερα να μην χρησιμοποιηθεί ξανά γιατί ο κάθε Αστέρας θα νιώθει  ότι παριστάνει απλά τον κομπάρσο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ραντεβού την επόμενη Κυριακή στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης απέναντι στην ΑΕΚ για την πρώτη νίκη της σεζόν.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων