ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Έχω ένα μυστικό! (VIDEO)

O Δημήτρης Παυλής ανακοίνωσε πως υπάρχει χώρος για να μεταφερθούν τα σκουπίδια, όμως δεν θα τον αποκαλύψει μέχρι την επόμενη εβδομάδα! Η μυστικοπάθεια φέρνει και αμφιβολίες σχετικά με τις εξαγγελίες του Δημάρχου που τόνισε πως "σε λίγες μέρες θα είμαστε με τις άδειες στο χέρι!"

"Σε 7-8 ημέρες θα γίνει νέα συνεδρίαση και θα σας γνωστοποιήσω τον χώρο, τον οποίο θα χρησιμοποιήσουμε για προσωρινή αποθήκευση των απορριμμάτων", ανέφερε ο δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής.

 

Το μόνο νεότερο για το θέμα των απορριμμάτων που έγινε γνωστό στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (30/01), είναι πως θα υπάρξει νέα συνεδρίαση σε περίπου μια εβδομάδα για να γίνει γνωστή η τοποθεσία, την οποία θα χρησιμοποιήσει ο Δήμος για την προσωρινή αποθήκευση των απορριμμάτων.

 

Παρά τις ερωτήσεις του κ.Γιάννη Σμυρνιώτη, ο οποίος ζητούσε επίμονα να μάθει τον χώρο που έχει επιλέξει ο Δήμος, δεν δόθηκε απάντηση από τον κ.Παυλή.

 

Στη συνέχεια ο δήμαρχος ανέφερε, πως λόγω των ενστάσεων που είχαν γίνει από την παράταξη Σμυρνιώτη στον προϋπολογισμό του Δήμου, υπήρξε καθυστέρηση. "Είχαμε βρει  6-7 θέσεις. Η σύσκεψη στην οποία θα τις συζητούσαμε δεν έγινε, γιατί ακόμα και αν αποφασίζαμε τον χώρο της προσωρινής αποθήκευσης, δεν θα μπορούσε να γίνει αποκομιδή, γιατί δεν υπήρχε εγκεκριμένος προϋπολογισμός. Η αντιπολίτευση επέλεξε να προσβάλει τον προϋπολογισμό και γι΄αυτό καθυστερήσαμε. Πλέον έχουμε εγκεκριμένο προϋπολογισμό και στην επόμενη συνεδρίαση θα σας γνωστοποιήσουμε τον χώρο που θα χρησιμοποιηθεί για τα απορρίμματα, για να προχωρήσει επιτέλους η όλη διαδικασία", δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

 

 

 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!