ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Ετσι το γιορτάσαμε! (PHOTOS, VIDEO)

Ποδόσφαιρο, φαγητό, καλή παρέα και χαμόγελα. Το Arcadia-Sports.gr έγινε 5 ετών και το γιόρτασε όπως του αξίζει! Πρώτα στο γήπεδο (γιατί λέμε πως ξέρουμε από μπάλα) μετά σε εστιατόριο (γιατί ξέρουμε και με το παραπάνω από καλό και… μπόλικο φαγητό) και μετά… δεν λέμε, όχι δεν λέμε!

Οσοι έχουν περάσει από το A-S, έστω και για ένα ρεπορτάζ γνωρίζουν πως μπαίνουν σε μια παρέα. Αυτή η παρέα εργαζομένων, φίλων και όσων βοηθούν για όλα αυτά που βλέπετε στο site, δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει για το νήπιο μου μεγαλώνει μαζί της. 

 

Η ιδέα του προήλθε από την αγάπη για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Ετσι λοιπόν τα γενέθλιά του άρχισαν με ένα οικογενειακό διπλό. Τα… αφεντικά από τη μία, μαζί με κάποιος "δικούς" τους (ναι υπάρχουν και τέτοιοι) κόντρα στους υπόλοιπους που είχαν και την ιδέα να φωνάξουν στην έναρξη, ρυθμικά (λέμε τώρα), "Ηττα για τα αφεντικά"! 

 

Το σύνθημα δεν έπιασε, τσίτωσε τους απέναντι, ο Μπακόπουλος δεν σταμάτησε να σκοράρει, ο Καψιμάλης να κατεβάζει ρολά, ο Ντάλλας να σουτάρει και κάπως έτσι η νίκη πήγε στους ισχυρούς, που είχαν και την τύχη (ψέμα αλλά κάπως πρέπει να το μετριάσουμε). 

 

Η συνέχεια δεν θα μπορούσε να μην περιέχει φαγητό. Το "Amato" άνοιξε τις πόρτες του, μας υποδέχτηκε και το απολαύσαμε. Μακαρονάδες, πίτσες, σαλάτες και καλό κρασί χωρίς σταματημό. Ναι, εκεί δεν χάνουμε από κανέναν! Επαναλαμβάνω τη λέξη παρέα, αλλά δεν πειράζει. Μόνο σε μία τέτοια τα αστεία πέφτουν βροχή και η κατάληξη είναι με δύο ομάδες χωρισμένες να παίζουν παντομίμα! 

 

Επειδή μας αρέσει και λιγάκι η νύχτα, κάπως προχωρήσαμε, αλλά δεν θα το κάναμε αν η σερβιτόρα του εστιατορίου δεν έμοιαζε έτοιμη να μας κυνηγήσει με ό,τι έβρισκε μπροστά της από την φασαρία που προκαλούσαμε και την ώρα που περνούσε χωρίς να το καταλάβουμε. 

 

Βρε Γιώργο, τα πιάτα δεν έπρεπε να τα σπάσουμε… Διακοσμητικά ήταν! Λίγη προσοχή την επομένη! (Οικογενειακό αστειάκι).

 

Τούρτα έμεινε, οπότε κοπιάστε να κεράσουμε! Όπως έμεινε και μια σαμπάνια (κανείς δεν την σκέφτηκε, πάει για του χρόνου).

Δείτε video από την γιορτή του A-S με φάσεις, ατάκες, δηλώσεις και γκολάρες! Στον πάγκο πάντα λέγονται τα καλύτερα!

 

Πάρη, ασχολήσου με το "Τύπου Δελτίο" (κάθε μέρα στις 14.00) και άσε τις περιγραφές, ούτε ρεπορτάζ της Νικολούλη να έκανες! Ο τρόπος που φεύγεις για να δεις το σκορ είναι όλα τα λεφτά!

 

Κάπως έτσι περάσαμε… Τέλεια δηλαδή!

 

Και του χρόνου Α-S!

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!