ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Διαβάστε τα νέα για τον Αστέρα Τρίπολης, μία ημέρα μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό...

 


ΕΞΕΔΡΑ
Μπαστία
Το λουκ "καράφλα με κοτσίδα" τον καθιστά αυτομάτως έναν από τους πιο αντιτουριστικούς παίκτες στη Σούπερ Λίγκα. Ούτε το στιλ παιχνιδιού του διεκδικεί δάφνες δημοφιλίας. Για το πόσο χρήσιμος μπορεί να αποδειχθεί όμως στην καλή βραδιά ο Βαγγέλης Βλάχος δεν έχει καμία αμφιβολία. Από χθες δεν πρέπει να έχουν αμφιβολία και οι χαφ του Παναθηναϊκού, που βρήκαν τον μπελά τους με τον πανταχού παρόντα αμυντικό μέσο.


ΦΩΣ
Βλάχος: "Θα με φάνε στη μάπα"
Δεν δέχτηκε ερωτήσεις στο τέλος της αρχικής του τοποθέτησης στη συνέντευξη Τύπου ο Βαγγέλης Βλάχος. "Ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι και αγωνιστικά και ψυχολογικά για το ματς με μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ήμασταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα και αν είχαμε τύχη, θα παίρναμε το ματς. Κάναμε ακόμα μία μεγάλη εμφάνιση απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους" είπε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης και κατέληξε: "Όσον αφορά τους αυτοπροτεινόμενους και τους επίδοξους αντικαταστάτες μου... θα με φάνε στη μάπα, συγνώμη για την έκφραση, για πολύ καιρό ακόμα. Γεια σας..."


ΦΙΛΑΘΛΟΣ
Τραγικός

Δεν υπάρχει πουθενά. Ωσεί παρών ήταν για ακόμη μια φορά ο Παναθηναϊκός σε παιχνίδι του, αυτή τη φορά στην Τρίπολη, όπου σκόνταψε και έπεσε από την κορυφή (έμεινε δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό). Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε εύκολα το 0-0, ενώ αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, αφού άξιζε τη νίκη. Η ομάδα της Παιανίας ήταν αγνώριστη και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας που κουβαλάει από την περσινή χρονιά.



ΓΑΤΑ της Κυριακής
"Μάτια" του Παναθηναϊκού στον Ντεγκρά του Αστέρα!

Ο Ομάρ Ματίας Ντεγκρά αρέσει στον Παναθηναϊκό! Ο Αργεντινός τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης παρακολουθείται από το ξεκίνημα της χρονιάς από τους πράσινους και τους έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Είναι ιδιαίτερα σταθερός, πολύ καλός κάτω από τα δοκάρια και στις εξόδους του είναι σωστός. Γιατί το μεγαλύτερο πρόβλημα των περισσοτέρων τερματοφυλάκων είναι οι έξοδοι, στις οποίες ο Ντεγκρά είναι εγγύηση. Στον Παναθηναϊκό παρακολουθούν ποδοσφαιριστές για όλες τις θέσεις, γιατί κανένας δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει. Για παράδειγμα στην έναρξη της χρονιάς κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί την κακή πορεία που θα είχε ο Αλέξανδρος Τζόρβας. Να όμως που ο διεθνής τερματοφύλακας δεν τα πάει καλά και οι πράσινοι σιγά σιγά άρχισαν να ψάχνουν για τερματοφύλακα. Γιατί το πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν είναι μόνο ο Τζόρβας. Είναι και ο Ντάνιελ Φερνάντεζ που είναι σε κακή κατάσταση, όπως δείχνει στις προπονήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!