ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Το νέο Sony XperiaTM Z5... αποκαλύπτεται!

Η Sony παρουσιάζει τη νέας γενιάς smartphone κάμερα με τα XperiaTM Z5 και XperiaTM Z5 Compact, καθώς και το πρώτο smartphone2 στον κόσμο με 4K1 ανάλυση, τοXperiaTM Z5 Premium.

 

• Το XperiaZ5 φέρει την καλύτερη κάμερα σε ένα κορυφαίο smartphone3, σε συνδυασμό με ένα κομψό αδιάβροχο4 σχεδιασμό

 

• Το XperiaZ5 Compact είναι σχεδιασμένο για να χωράει στην παλάμη σας ενώ μπορείτε να απολαμβάνετε τις ίδιες εμπειρίες με την νέα ναυαρχίδα Ζ5 χωρίς κανένα απολύτως συμβιβασμό.

 

• To απόλυτο smartphone XperiaZ5 Premium επαναπροσδιορίζει τα όρια της ψυχαγωγίας σε κινητό, με την παγκοσμίως πρώτη 4Κ UHD οθόνη5 για smartphone και με την αναβαθμισμένη τεχνολογία  4KUltraHD. 

 

• Η νέας γενιάς κάμερα για smartphoneενσωματώνει τεχνολογίες των εναλλάξιμων φακών  αTM της Sony, - η οποία δημιουργήθηκε για να τραβάει σε κλάσματα δευτερολέπτου στιγμές- διαθέτει ένα νέο αισθητήρα για κινητά ExmorRSTM και 23MP, υποστηρίζοντας την ταχύτερη αυτόματη εστίαση σε ένα κορυφαίο smartphone6 

 

• Ενσωματωμένος αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων για ξεκλείδωμα αφής

 

Μία κάμερα smartphone που δεν μοιάζει με καμία άλλη

 

Το XperiaZ5 διαθέτει το νέο μεγάλο αισθητήρα εικόνας της Sony 1/2.3 ExmorRSTM για κινητά τηλέφωνα με 23MP και φακό F2.0 G – η Sony για πρώτη φορά μετά το XperiaZ1 δημιουργεί από την αρχή μια νέα κάμερα για smartphone, σχεδιασμένη με τους νέους εναλλάξιμους φακούς τεχνολογίας αTM της Sonyοι οποίοι προσφέρουν καθαρή και ζωντανή εικόνα κάθε στιγμή.  

 

Η κάμερα είναι σε θέση να κάνει την γρηγορότερη αυτόματη εστίαση από οποιοδήποτε άλλο smartphone, ένα ισχυρό μείγμα ταχύτητας και ακρίβειας για να μπορείτε να τραβήξετε σε κλάσματα δευτερολέπτων κάθε σαςστιγμή με ευκολία. Διαθέτει μία πρωτοποριακή ταχύτητα μόλις 0.037 δευτερολέπτων- πιο γρήγορη από το κλείσιμο του ανθρώπινου ματιού (κατά μέσο όρο 0.1 - 0.4 δευτερόλεπτα), οπότε εάν πετάτεένα Frisbee στο πάρκο, κάνετε βουτιές στην πισίνα ή  άλματα με το skateboard σας, θα έχετε τη δύναμη να απαθανατίσετε αυτές τις αυθόρμητες στιγμές σε πραγματικό χρόνο.

 

Ο συνδυασμός του μεγάλου αισθητήρα 23MPExmorRSTM για κινητά τηλέφωνα με το εξελιγμένο λογισμικό επεξεργασίας σας επιτρέπει να φέρεται κοντά το αντικείμενο που θέλετε να φωτογραφίσετε, είτε πρόκειται για ένα τοπίο, ένα αρχιτεκτονικό σχέδιο ή οτιδήποτε σας ενδιαφέρει, με τη χρήση της λειτουργίας 5xclearimagezoom εξασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε την ποιότητα της εικόνας. Επιπλέον, με τις βελτιώσεις στη φωτογράφιση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού μπορείτε να τραβήξετε πιο καθαρές φωτογραφίες τη νύχτα ή σε σκοτεινά σημεία με λιγότερο θόρυβο και θολούρα- ιδανικό για τη λήψη της ανατολής του ηλίου ή ενός βραδινού ορίζοντα.

 

Με τη διαρκή αύξηση της λήψης περιεχομένου για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η σειρά XperiaZ5 φέρνει σημαντικές προόδους στην εξέλιξη της SonySteadyShotTM με τη λειτουργία για βίντεο Intelligent Active Mode. Με τις περαιτέρω βελτιώσεις έχετε τη δυνατότητα να τραβήξετε συνεχόμενη κίνηση ομαλά, όπως πάνω σε ποδήλατο ή πατίνι, χωρίς να φοβάστε τους κραδασμούς. Διαθέτει επίσης πολύ καλή απόδοση σε χαμηλό φωτισμό χωρίς να είναι θολή η εικόνα.

 

Σχεδιασμένο για την καθημερινή ζωή, προσφέροντας ίδια εμπειρία με τη ναυαρχίδα σε μια διαφορετική μορφή. 

 

Σχεδιασμένο από τους κορυφαίους δημιουργούς στα Δημιουργικά Κέντρα της Sony στη Σουηδία και Ιαπωνία, το XperiaZ5 παρουσιάζει μία εξαιρετική σχεδίαση από μεταλλικό σκελετό και γυαλί με αμμοβολή στο πίσω μέρος. Είναι εντυπωσιακό, άνετο στο κράτημα και αδιάβροχο προσφέροντας καθημερινή ευκολία κινήσεων. Με οθόνη 5.2”, διαθέτει κομψή εμφάνιση και μοναδικά χρώματα που καλύπτουν κάθε προσωπικό στυλ και γούστο, λευκό, μαύρο γραφίτη, χρυσό και πράσινο.

 

Για όσους προτιμούν ένα πιο μικρό smartphone, το XperiaZ5 Compact διαθέτει την ίδια εξαιρετική τεχνολογία κάμερας και χαρακτηριστικά σε φιλική συσκευή μικρού μεγέθους που χωράει άνετα σε μια τσέπη. Παρέχει απόδοση χωρίς συμβιβασμούς με ένα όμορφο συμπαγή σχεδιασμό, με οθόνη 4.6”, ιδανικό για χρήση με ένα χέρι. Επιπλέον, το Z5 Compact σας δίνει τη δυνατότητα να εκφράζετε το προσωπικό σας στυλ με νέα, έντονα χρώματα, όπως το κίτρινο και το κοραλλί, επιπρόσθετα του λευκού και του μαύρου γραφίτη.

 

Και οι δύο συσκευές αντιπροσωπεύουν την εμβληματική δεξιοτεχνία της Sony με ανώτερης ποιότητας υλικά κατασκευής, συμπεριλαμβανομένων του γυάλινου φινιρίσματος στην πίσω πλευρά και του διακριτικά χαραγμένου λογότυπουXperia στο πλάι της συσκευής, καθώς και ανοικτή θύρα USB για γρήγορη και αποτελεσματική σύνδεση και φόρτιση.

 

Στο πλάι, υπάρχει ένας νέος αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων,ώστε κάθε συσκευή να προστατεύεται και να μπορείτε να την ξεκλειδώνετε εύκολα ακουμπώντας την απλά με μία φυσική σας κίνηση. Επίσης θα υποστηρίζει το πρότυπο FIDO, δηλαδή θα μπορείτε να κάνετε αυτόματα τον έλεγχο ταυτότητας μέσω δαχτυλικών αποτυπωμάτων για τις διαδικτυακές υπηρεσίες πληρωμών.

 

Για τις πλήρεις προδιαγραφές παρακαλώ επισκεφθείτε: www.sonymobile.com

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!