ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Τρίπολη (VIDEO)

Πραγματοποιήθηκε το 41ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Πλατεία Πετρινού, την Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη.


 
Το πρόγραμμα είχε ως εξής:
 
-    Ομιλία από τον Τάσο Αντωνίου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ
-    Προβολή βίντεο από την εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ που έγινε στην Τρίπολη στις 12 Ιούλη προς τιμήν των εκτελεσμένων κομμουνιστών και άλλων αγωνιστών από το έκτακτο στρατοδικείο της περιόδου 1947-49.
-    Ομιλία από την Παναγιώτα Πανούση (Γραμματέας της τομεακής επιτροπής Αρκαδίας του ΚΚΕ)
-    Συναυλία από το τριπολιτσιώτικο συγκρότημα "Άξαφνοι"
 


Στο χώρο του Φεστιβάλ υπήρχε έκθεση για τους εκτελεσθέντες του έκτακτου στρατοδικείου της Τρίπολης,με φωτογραφικό υλικό από τα υπόγεια του Δικαστικού Μεγάρου που λειτουργούσαν σαν κρατητήρια και έχουν χαραχτεί από τους φυλακισμένους με ζωγραφιές, ποιήματα, ημερομηνίες καταδικαστικών αποφάσεων.


Ο Γραμματέας του συμβουλίου Πελοποννήσου της ΚΝΕ Τάσος Αντωνίου μίλησε για τους νέους και τον ρόλο τους στις πολιτικές εξελίξεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Η νεολαία είναι στο περιθώριο, χρησιμοποιείται είτε για να ψηφίζει τα κόμματά τους, είτε για να απέχει και να μην τους είναι εμπόδιο. Εμείς ήρθαμε εδώ σήμερα για να δούμε πως η νεολαία θα γίνει εμπόδιο και θα είναι πρωταγωνιστής στις εξελίξεις".


Ο κ. Αντωνίου είπε την άποψή του για την μέχρι τώρα κυβέρνηση λέγοντας πώς: "Η νέοι έχουν πια πείρα το τελευταίο πέντε χρόνια και ιδιαίτερα το τελευταίο επτάμηνο να κρίνουν ότι το σύστημα δεν αλλάζει ακόμα και αν πίστεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ", ενώ συνέχισε: "Ήρθε η ώρα να σκεφτούμε ότι μπορούμε να ζήσουμε διαφορετικά, να σκεφτούμε αυτά που λέει το ΚΚΕ".


Η γραμματέας της τομεακής επιτροπής Αρκαδίας του ΚΚΕ, Παναγιώτα Πανούση πήρε τον λόγο και έκανε τις εξής δηλώσεις: "Τους δοκίμασες, τώρα με το ΚΚΕ υπάρχει λύση στο δρόμο της ανατροπής, αυτό είναι το σύνθημά μας", λέγοντας στην συνέχεια: "Το ΚΚΕ όλα αυτά τα χρόνια είχε και έχει πρωτοπόρα επαναστατική δράση και γραμμή γιατί έτσι ήταν η ιδεολογία της, ο κομμουνισμός".


Περισσότερα στο video...

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!