ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Λαϊκή Ενότητα Αρκαδίας: "Όταν λέμε ΟΧΙ εννοούμε ΟΧΙ"

Η Λαϊκή Ενότητα Αρκαδίας πραγματοποίησε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Τρίπολης την Τρίτη (01/09) με σκοπό την συγκρότηση του κόμματος στην Αρκαδία.

 

Ο Παναγιώτης Αθανασιάδης στέλεχος Λαϊκής Ενότητας και Αντιπεριφερειάρχης Αττικής μίλησε για το σκοπό του κόμματος, λέγοντας: "Είναι μια προσπάθεια που στόχο έχει την συνέχεια της κινητοποίησης του λαού, ένα "ΟΧΙ" που εκφράστηκε πολλές φορές αλλά δυστυχώς οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις δεν το σεβάστηκαν".

 

"Έχουμε υποχρέωση να αγωνιστούμε και να ανοίξουμε κάποιους δρόμους, προκειμένου οι εργαζόμενοι και κυρίως οι νέοι να πάρουν την τύχη στα χέρια τους", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αθανασιάδης.

 

"Παρά τις προσπάθειες που γίνονται να περιθωριοποιηθεί η Λαϊκή Ενότητα τα μηνύματα που έχουμε από όλη την Ελλάδα είναι ενθαρρυντικά. Σε αυτή την προεκλογική περίοδο δεν υπάρχει κάτι να μας ανησυχεί, είμαστε αισιόδοξοι γιατί εισπράττουμε ένα πολύ φιλικό κλίμα" δήλωσε ο κ. Αθανασιάδης για το κόμμα και την ανταπόκριση που έχει στον λαό.

 

Όσο αφορά στους υποψηφίους της Λαϊκής Ενότητας είπε: "Οι υποψήφιοι δεν θα βγαίνουν με τον παλιό τρόπο, που δεν είχε σχέση με την δημοκρατία, εμείς θέλουμε όλοι όσοι συμμετέχουν να έχουν λόγο στα πράγματα", ενώ συνέχισε: "Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την συγκρότηση ψηφοδελτίων σε τοπικό επίπεδο θα το έχει η τοπική επιτροπή πρωτοβουλίας της Λαϊκής Ενότητας".

 

Σε ότι αφορά στη συνεργασία με άλλα κόμματα ο κ. Αθανασιάδης τόνισε: "Με τα κόμματα που έχουν ψηφίσει το μνημόνιο δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνεργασίας".

 

"Είμαστε η μοναδική δύναμη, η οποία αυτή την στιγμή έχει μία πραγματική πρόταση απαλλαγής από τα μνημόνια, δεν υπάρχει κάτι να μας ανησυχήσει" δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης. 

 

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί...

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!