ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

Στις Βρυξέλλες ο Χρήστος Λαμπρόπουλος (pics)

O Αναπληρωτής Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστος Λαμπρόπουλος, συμμετείχε στο 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, το διήμερο 16-17 Απριλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Βανδαλισμοί στο κολυμβητήριο Τρίπολης! (PHOTOS/VIDEO)

Εικόνες ντροπής στο κολυμβητήριο της Τρίπολης αντίκρισαν οι υπεύθυνοι το πρωί της Πέμπτης (27/8). 

 

Αγνωστοι μπήκαν από το παράθυρο και βανδάλισαν το κλειστό κολυμβητήριο του ΔΑΚ Τρίπολης, που αποτελεί αθλητικό στολίδι για την πόλη, αλλά και για την Ελλάδα, αφού φιλοξενεί και σπουδαίους αγώνες. 

 

Οι υπεύθυνοι του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Τρίπολης δήλωσαν ότι οι δράστες άνοιξαν τους πυροσβεστήρες και γέμισαν με αφρό και σκόνη το χώρο, σήκωσαν και πέταξαν τα φρεάτια γύρω από τις πισίνες και έριξαν νέφτι, υλικά ελαιοχρωματισμού και εργαλεία μέσα στην μικρή πισίνα.

 

Οι ζημιές είναι κυρίως εμφανής στα αποδυτήρια του κολυμβητηρίου, όπου εκεί οι δράστες χρησιμοποίησαν τους πυροσβεστήρες και γέμισαν τον χώρο με σκόνη.

 

Στον τόπο πήγε για να ερευνήσει την υπόθεση η Ασφάλεια, ενώ από τη διοίκηση του ΔΑΚ Τρίπολης έχει κατατεθεί μήνυση κατ` αγνώστων. 

 

"Οι καταστροφές που έγιναν δείχνουν το επίπεδο της κουλτούρας μας", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.Δημήτρης Παυλής.

 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τους βανδαλισμούς που έγιναν στο κολυμβητήριο καθως και τις δηλώσεις του προέδρου του ΝΠΔΔ κ. Καραλή και του Δήμαρχου Τρίπολης κ. Παυλή...

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!