ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜIKH: To a-s στο κέντρο του πολιτισμού!

Με αφορμή τα 90 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη η Τρίπολη διοργάνωσε εκδήλωση προς τιμή του. Η κάμερα του arcadiasports.gr κατέγραψε το μουσικό αφιέρωμα και το υλικό της έκλεψε τις εντυπώσεις των ανθρώπων του πολιτισμού.

 
Τα videos του arcadiasports.gr τα οποία επιμελήθηκε ο Γεράσιμος Βάκρος έχουν μπει στο επίκεντρο του καλλιτεχνικού κόσμου. Η σελίδα του Μίκη Θεοδωράκη στο Facebook ενισχύθηκε από τα videos του arcadiasports.gr τα οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου και πολλοί άνθρωποι που αποτελούν ξεχωριστές προσωπικότητες του πολιτισμού.


Ανάμεσα στους φίλους του Μίκη Θεοδωράκη που εντυπωσιάστηκαν από το υλικό του arcadiasports.gr ήταν o Waiter Plazzer από το Αμβούργο, γνωστός μελετητής του έργου του Μίκη Θεοδωράκη. Μουσικοί, μεταξύ των οποίων και ο Δημήτρης Τυπάλδος (με την παιδική ορχήστρα), καλλιτέχνες όπως ο ηθοποιός Πάνος Καπετανίδης (θέατρο σκιών), ραδιοφωνικοί παραγωγοί, δημοσιογράφοι και πολλοί λάτρεις του Μίκη από το εξωτερικό.


Την Τετάρτη 22 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το "2ο Αντάμωμα Φιλαρμονικών" στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης όπου η Φιλαρμονική του Δήμου Μεσσήνης μαζί με τη Φιλαρμονική Γαργαλιάνων, Καλαμάτας, Πύλου και Τρίπολης ταξίδεψαν το κοινό στις νότες, ερμηνεύοντας έργα από το κλασσικό και το σύγχρονο ρεπερτόριο. Η εκδήλωση προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη και ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (29/7) στο άλσος Άγιου Γεωργίου, σε ένα κατάμεστο θέατρο, όπου το κοινό απόλαυσε ένα μοναδικό αφιέρωμα στα 90 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης.


Ακολουθούν οι εκδηλώσεις όπως τις κατέγραψε το arcadiasports.gr:

Η Φιλαρμονική συναντά τον Μίκη

"2ο Αντάμωμα Φιλαρμονικών"

90 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης

2ο Αντάμωμα Φιλαρμονικών

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!