ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Tσίπρας: " Εντολή για συμφωνία" (VIDEO)

"Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν. Υπάρχουν δίκαιες και βιώσιμες λύσεις", είπε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, τονίζοντας ότι για την Δευτέρα (6/7) συγκαλεί το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών..

"Τούτη την ώρα ο τόπος χρειάζεται περισσότερο από ποτέ ενότητα και συνοχή, ομοψυχία και συνεννόηση προκειμένου να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Θα επικοινωνήσω άμεσα με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα ζητήσω τη σύγκλιση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών για να ενημερώσω και να ακούσω τις προτάσεις τους. Σήμερα γιορτάζουμε τη νίκη της δημοκρατίας. Από αύριο όλοι μαζί συνεχίζουμε και ολοκληρώνουμε την προσπάθεια για μία βιώσιμη συμφωνία" τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

 

"Ελληνίδες Έλληνες σήμερα με δεδομένες τις δυσμενείς συνθήκες κάνατε μία πολύ γενναία επιλογή. Ωστόσο έχω πλήρη συνείδηση ότι η εντολή που μου δίνετε δεν είναι εντολή ρήξης με την Ευρώπη αλλά εντολή επίτευξης μίας βιώσιμης συμφωνίας απεγκλωβισμού και αυτή την εντολή θα την υπηρετήσω χωρίς χρονοτριβή" είπε ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε: "Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν. Υπάρχουν δίκαιες και βιώσιμες λύσεις αρκεί να το επιδιώκουν και οι δύο πλευρές. Η σημερινή ιστορική και γενναία επιλογή του ο ελληνικός λαός απάντησε στο σωστό ερώτημα. Δεν απάντησε στο ερώτημα μέσα ή έξω από το ευρώ. Αυτό το ερώτημα πρέπει να φύγει οριστικά από τη συζήτηση. Ο ελληνικός λαός σήμερα έδωσε απάντηση στο ερώτημα ποια Ευρώπη θέλουμε. Την Ευρώπης της κοινωνικής δικαιοσύνης".



"Από αύριο η Ελλάδα θα προσέλθει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με στόχο την αποκατάσταση της οικονομικής σταθερότητας και του τραπεζικού συστήματος. Και είμαι βέβαιος ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα κατανοεί πλήρως και την ανθρωπιστική διάσταση που έχει πάρει η κρίση στη χώρα μας» ανέφερε ο πρωθυπουργός και εξήγησε ότι αυτή τη φορά στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης βρίσκεται και το θέμα του χρέους.

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!