ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Βαρουφάκης: "Η Ευρώπη γιατρεύει τις πληγές της"

Ο ελληνικός λαός επέστρεψε το τελεσίγραφο, είπε ο υπουργός Οικονομικών σε σχόλιο για το δημοψήφισμα.

"Ο ελληνικός λαός έχει όχι πια σε πέντε χρόνια υποκρισίας και προσποίησης ότι η πτώχευση του ελληνικού δημοσίου μπορούσε να ξεπεραστεί με νέα δάνεια. Πέντε μήνες διαπραγματευθήκαμε για το δικαίωμα να ακουστεί αυτό το επιχείρημα. Όχι νέες περικοπές των ισχνότερων εισοδημάτων, ναι στις πραγματικές μεταρρυθμίσεις» είπε ο Γ.Βαρουφάκης και συνέχισε: «Ο τερματισμός της ανερμάτιστης λιτότητας η αναδιάρθρωση του χρέους ήταν οι δύο στόχοι της κυβέρνησης μας. Από την πρώτη στιγμή σχεδίαζαν να μας κλείσουν τις τράπεζες ώστε να μας ταπεινώσουν στα δύο αυτά μέτωπα. Να μας επιβάλλουν ουσιαστικά δήλωση μετανοίας. Αυτός ήταν ο στόχος του τελεσιγράφου που ο ελληνικός λαός σήμερα επέστρεψε".

"Θα τείνουμε χείρα βοηθείας, χείρα συνεργασίας προς τους εταίρους μας. Θα τους καλέσουμε έναν έναν να βρούμε κοινό τόπο. Θα δούμε θετικά το γεγονός ότι το ΔΝΤ εξέδωσε ανακοίνωση πριν από μερικές ημέρες που επιβεβαίωνε ότι το χρέος μας χρειάζεται αναδιάρθρωση. Θα αντιμετωπίσουμε θετικά την Ευρωπαϊκή Επιτροπή που θέλουμε να παίξει θετικό ρόλο στην επούλωση της ελληνικής πληγής που είναι και πληγή της Ευρώπης" τόνισε ο υπουργός Οικονομικών.

"Από αύριο η Ευρώπη αρχίζει να γιατρεύει τις πληγές της, τις πληγές μας. Το ‘’όχι’’ σήμερα είναι ένα μεγάλο ‘’ναι’’ στην Ευρώπη. Είναι ένα ηχηρό ναι στο όραμα της ευρωζώνης ως ένας κοινός τόπος ευημερίας και δικαιοσύνης" σημείωσε ο Γ.Βαρουφάκης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!