ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Τατούλη: "Χρειαζόμαστε έναν εμπνευστή"

Στην αναγκαιότητα να βρεθεί νέος εμπνευστής στον χώρο της Κεντροδεξιάς , στάθηκε η πολιτευτής Αρκαδίας κα. Εύη Τατούλη, σχολιάζοντας την σημασία της νίκης του "ΟΧΙ" στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Αναλυτικά:
"Ήταν μια σημαντική νίκη. Ο λαός αποφάσισε με ισχυρή απόφασση και ο κ. Τσίπρας αύριο πρέπει να αρχίσει τις διαπραγματεύσεις, προκειμένου ο κόσμος να βγει από την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει. Σε αυτή την δύσκολη περίοδο για την χώρα, ο κ. Τσίπρας οφείλει  να βρει συμμάχους στον εσωτερικό πολιτικό κόσμο της χώρας. Τώρα στην διαπραγμάτευση, ο πολιτικός κόσμος οφείλει να σταθεί αρωγός στον πλευρό του πρωθυπουργού, χωρίς καμία συμμετοχή στην διαδικασία και στην εξουσία. Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά που θα υπάρχει σε σχέση με τους εταίρους, οι οποίοι έχουν την υποχρέωση να σεβασθούν απόλυτα την απόφαση του ελληνικού λαού. Πρέπει να σημειώσω το εξής: Το "ΟΧΙ" είχε ένα λαοφιλές, άστατο και απόλυτο χαρακτήρα στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα. Οι παραγωγικές και δημιουργικές δυνάμεις δίνουν μάχη επιβίωσης. Δεν βρίσκουν εμπνευστή. Θέλουν ένα νέο πρόσωπο, άφθαρτο, δημιουργικό, ρεαλιστικό και το βρίσκουν στο πρόσωπο ενός μεγάλου πατριώτη. Αν το πετύχει αυτό, τότε θα συνεχίσει να συμβαίνει, ό,τι συμβαίνει στον πολιτικό κόσμο. Η κυβέρνηση να φέρεται ως κυβέρνηση και κατά το δοκούν ως αντιπολίτευση.
Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, οφείλει να βρει τον βηματισμό της και να τείνει χείρα βοηθείας, και να εκφράσει τον άλλο δρόμο, που μόνο η δική μας μπορεί να υποσχεθεί στους Έλληνες και τις Ελληνίδες".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!