ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Aπόβαση ξένων δημοσιογράφων στην Αθήνα

Τεράστιο το ενδιαφέρον για το δημοψήφισμα της Κυριακής από εκατοντάδες ΜΜΕ, από όλο τον πλανήτη.

 

Στο επίκεντρο του παγκοσμίου ενδιαφέροντος είναι η χώρα μας. Το αυριανό δημοψήφισμα αναμένεται να καλυφθεί από εκατοντάδες διεθνή ΜΜΕ. Ξένοι δημοσιογράφοι καταφθάνουν κατά κύματα και οι περισσότεροι βρίσκονται στις εγκαταστάσεις που έχουν στηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στο οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για όλες τυις εξελίξεις ανά πάσα στιγμή.

 

Σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Γραμματείας ενημέρωσης μέχρι στιγμής έχουν διαπιστευθεί 700 δημοσιογράφοι ανάμεσά τους και εκπρόσωποι από διεθνή μέσα ενημέρωσης, από την Κίνα, την Βραζιλία, Ιράν και το Μεξικό. 21 διεθνή πρακτορεία, 81 τηλεοπτικοί σταθμοί, 58 εφημερίδες και 17 ραδιόφωνα.


Η γενική γραμματεία έχει δημιουργήσει ιστοσελίδα (http://www.referendum2015gov.gr/en/) όπου εκεί μπορεί να μπει ο κάθε πολίτης και να δει συνεχή ροή ενημέρωσης, όλη τη διαδικασία, δηλώσεις από αξιωματούχους.


Υπάρχουν επίσης κάποια ιστορικά στοιχεία για την διενέργεια δημοψηφίσματος στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

 

Το Ζάππειο Μέγαρο επισκέφτηκε και ο υπουργός επικρατείας Ν.Παππάς όπου μαζί με τον γενικό Γραμματέα ενημέρωσης Λ. Κρέτσο, ξεναγήθηκαν στην αίθουσα τον δημοσιογράφων, ενώ ο Ν.Παππάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

"Η παρουσία αφορά την ανάγκη να υπογραμμίσει η ελληνική κυβέρνηση ότι είναι στην διάθεση των μέσων ενημέρωσης για να μπορέσουν να κάνουν τη δουλειά τους με τόπο άρτιο, όλες μας οι υποδομές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζομένους και τον Γενικό γραμματέα ενημέρωσης και Επικοινωνίας που τις τελευταίες ημέρες έχουν κάνει υπερποσπάθεια. Θα ΄θελα να πω ότι έχε μεγάλη σημασία και η συμβολή των μέσων ενημέρωσης για την έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών και η συμβολή τους για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας του δημοψηφίσματος".

 

ΠΗΓΗ: real.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!