ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Έλεγχοι, προσαγωγές και συλλήψεις στη Πελοπόννησο

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 1.7.2015 έως 3.7.2015, ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας και της Μεσσηνίας.

 

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου. 


Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε επτακόσια τρία (703) άτομα, εκ των οποίων πεντακόσια είκοσι πέντε (525) ήταν ημεδαποί και εκατόν εβδομήντα οκτώ (178) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε πεντακόσια πενήντα ένα (551) οχήματα.


Επιπλέον, προσήχθησαν εκατόν τριάντα τέσσερα (134) άτομα, από τα οποία ογδόντα πέντε (85) ήταν ημεδαποί και σαράντα εννέα (49) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν είκοσι επτά (27) άτομα.


Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:


- Ένας (1) ημεδαπός στην Αργολίδα, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης, του κ. Ανακριτή Πρωτοδικών Ναυπλίου, για βαριά σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.


- Ένας (1) ανήλικος αλλοδαπός στην Αργολίδα, ο οποίος είχε διαφύγει την 11.6.2015 από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, όπου κρατούνταν μετά από απόφαση του Μονομελούς Ειδικού Δικαστηρίου Ανηλίκων Ναυπλίου.


- Τέσσερις (4) αλλοδαποί στην Αργολίδα, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.


- Ένας (1) ημεδαπός στην Αρκαδία, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.


- Δύο (2) αλλοδαποί στην Αρκαδία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.


- Μία (1) ημεδαπή στην Κορινθία, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.


- Ένας (1) ημεδαπός στην Κορινθία, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.


- Ένας (1) ημεδαπός και πέντε (5) αλλοδαποί στην Κορινθία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.


- Ένας (1) ημεδαπός στην Κορινθία, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.


- Τέσσερις (4) ημεδαποί στη Μεσσηνία, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.


- Τρεις (3) ημεδαποί στη Μεσσηνία, για ναρκωτικά.


- Ένας (1) ημεδαπός στη Μεσσηνία, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.


- Ένας (1) ημεδαπός στη Μεσσηνία, για παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού (Γ.Ο.Κ.).


Επιπρόσθετα, από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, εξιχνιάστηκαν μία περίπτωση διάρρηξης-κλοπής σε κατάστημα και μία περίπτωση κλοπής οχήματος, στο Ναύπλιο και στο Άργος Αργολίδας, αντίστοιχα. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκαν δύο (2) αυτοτελείς δικογραφίες, σε βάρος ενός (1) 40χρονου ημεδαπού για κλοπή, καθώς και σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 31 και 37 ετών αντίστοιχα, για κλοπή οχήματος και πλαστογραφία.


Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά διακόσιες δώδεκα (212) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, έξι (6) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και δύο (2) παραβάσεις για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου, ενώ κατασχέθηκαν δύο (2) φυτά κάνναβης, δύο (2) ναρκωτικά δισκία και μικροποσότητα σκόνης που εμπίπτει στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά, στη Μεσσηνία.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.


Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!