ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

Στις Βρυξέλλες ο Χρήστος Λαμπρόπουλος (pics)

O Αναπληρωτής Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστος Λαμπρόπουλος, συμμετείχε στο 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, το διήμερο 16-17 Απριλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Το δημοψήφισμα, το αποτέλεσμα και οι εξελίξεις

Λεπτό προς λεπτό η ιστορική για την Ελλάδα 5η Ιουλίου 2015. Το δημοψήφισμα, η εκλογική διαδικασία, το αποτέλεσμα, οι δηλώσεις, η επόμενη μέρα για τη χώρα μας!

ΣΥΝΟΨΙΖΟΥΜΕ: Η νίκη του "ΟΧΙ" στο δημοψήφισμα ήταν ηχηρή. Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι πήρε εντολή για συμφωνία και συγκαλεί το Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. Ο Αντώνης Σαμαράς παραιτήθηκε από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Την Τρίτη (7/7) συγκαλείται εκτάκτως η Σύνοδος Κορυφής της Ευρώπης για το ελληνικό ζήτημα. Σύσκεψη για τις ελληνικές τράπεζες την Δευτέρα (6/7) από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. 

 

00:32- Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ Προκόπη Παυλόπουλο μεταβαίνει ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αποχώρησε από το Μέγαρο Μαξίμου.

 

00:15 - Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ θα έχει αύριο το πρωί τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι και τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ με θέμα την Ελλάδα.

 

00:08  Μάρτιν Σουλτς (πρόεδρος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου): "Είναι βασικό φροντίσουμε για την ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα. Είναι σημαντικό να ακούσουμε τις προτάσεις της ελληνικής πλευράς για να αποφύγουμε τις δραματικές καταστάσεις".

23:50 - Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών ανακοίνωσε ότι τα καταστήματα των τραπεζών – μελών της που ήταν ανοικτά την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015 θα είναι ανοικτά και αύριο, Δευτέρα 6 Ιουλίου, για τις ίδιες συναλλαγές. Σε αυτά τα καταστήματα θα εξυπηρετηθούν και όσοι συνταξιούχοι δεν έχουν ακόμα εισπράξει το ποσό των 120 ευρώ, διότι δεν έχουν κάρτα.

 

23:42 Τσίπρας: "Δεν πήρα εντολή ρήξης, πήρα εντολή συμφωνίας. Αύριο συγκαλείται το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών". 

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

 

 23:36 Τελικά αποτελέσματα από τους Δήμους όπου ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση:

ΓΟΡΤΥΝΙΑ

ΟΧΙ – 54,20%
ΝΑΙ – 45,80%

ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ

ΟΧΙ -50,68%
ΝΑΙ – 49,32%



ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ

ΝΑΙ – 52,76%
ΟΧΙ – 47,24%

 



Αναμένονται τα τελικά αποτελέσματα σε Δήμο Τρίπολης και Δήμο Μεγαλόπολης

 

23:20  Καμμένος: Ο ελληνικός λαός δεν εκβιάζεται

Για ένα μεγάλο "όχι" στην πολιτική της λιτότητας, που οδήγησε τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε δήλωσή του σχετικά με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

 

23:17 - Σταύρος Θεοδωράκης: "Έχω δύο επιλογές. Η μία είναι να πω πως ο λαός μίλησε και περιμένουμε από τον Αλέξη Τσίπρα να φέρει συμφωνία σε 48 ώρες. Η άλλη επιλογή είναι να πω την αλήθεια. Η Ελλάδα έχει μπροστά της έναν Γολγοθά. Πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί. Ο πρωθυπουργός να μην βάλει σε κίνδυνο την παρουσία της χώρας στο ευρώ".

 

23:15 - Η Αγκελα Μέρκελ και ο Φρανσουά Ολάντ θέλουν τη σύγκληση συνόδου κορυφής της ευρωζώνης για την Ελλάδα την Τρίτη, ανακοίνωσε το Βερολίνο. Μέρκελ και Ολάντ συμφωνούν ως προς το ότι η ψήφος των Ελλήνων "πρέπει να γίνει σεβαστή ", ανακοίνωσε το Βερολίνο.

 

 23:10  ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Σαμαράς: "Παραιτούμαι από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας"

 Αναλαμβάνει προσωρινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

 

23:05 Γκάμπριελ: Δύσκολο να φανταστεί κανείς νέες διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα


Ο Γερμανός Υπουργός Οικονομίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ δήλωσε στην εφημερίδα Tagesspiegel ό, τι είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι θα γίνουν συνομιλίες για νέα προγράμματα διάσωσης με την Ελλάδα μετά την επικράτηση του "όχι" στο δημοψήφισμα.

"Με την απόρριψη των κανόνων της ζώνης του ευρώ ... οι διαπραγματεύσεις για ένα πρόγραμμα δισεκατομμυρίων είναι αδιανόητο", είπε ο Γκάμπριελ , ηγέτης των Σοσιαλδημοκρατών (SPD).

"Ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του οδηγούν τον ελληνικό λαό σε μια πορεία πικρής εγκατάλειψης και απελπισίας", είπε, προσθέτοντας ότι ο κ. Τσίπρας "κατεδάφισε τις τελευταίες γέφυρες πάνω στις οποίες η Ελλάδα και η Ευρώπη θα μπορούσε να κινηθεί προς την κατεύθυνση ενός συμβιβασμού".

 

 

22:45 - Παναγιώτης Νίκας (Δήμαρχος Καλαμάτας): "Εκτιμώ πως θα υπάρξουν εξελίξεις σε όλα τα κόματα και οπωσδήποτε στη Νέα Δημοκρατία". 

 

 

22:40 - Εύη Τατούλη: "Χρειαζόμαστε νέο εμπνευστή" ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

22:39 - Πραγματοποιήθηκε η συνομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Γάλλο Πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ. Οι δυο τους μίλησαν για το νέο πλαίσιο μετά τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος, αλλά και για τη συνάντηση του δεύτερου με την Γερμανίδα Καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ την Δευτέρα (7/7). 

 

22:35 - Μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος το ευρώ υποχώρησε στο 1,0968 δολάριο (μείον 1,54%)

 

22:32 - Δηλώσεις Γιάνη Βαρουφάκη: "Ο λαός επέστρεψε το τελεσίγραφο". Σε λίγο όλα όσα είπε ο Υπουργός Οικονομικών για την επόμενη ημέρα της διαπραγμάτευσης

 

22:30 - Η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Λούκα Κατσέλη σχολίασε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι: «η πρόσβαση των πελατών στις θυρίδες που διατηρούν σε υποκαταστήματα τραπεζών θα προσδιοριστεί χρονικά από την επικείμενη έκδοση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου. Υπενθυμίζεται ότι το περιεχόμενο των θυρίδων αποτελεί προσωπικό δεδομένο των πελατών και πρόσβαση σε αυτές έχουν αποκλειστικά και μόνον οι ίδιοι».

 

22:27 - Ο υπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας Πάολο Τζεντιλόνι δήλωσε: "Τώρα είναι σωστό να προσπαθήσουμε και πάλι για μία συμφωνία. Αλλά δεν υπάρχει διέξοδος από τον ελληνικό λαβύρινθο με μία αδύναμη Ευρώπη που δεν αναπτύσσεται".

 

22:20 - Ο πρόεδρος της ένωσης γερμανικών τραπεζών είπε στο Reuters ότι η Ελλάδα πρέπει να φύγει από την Ευρωζώνη. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο επικεφαλής των γερμανών εξαγωγέων που τόνισε ότι δεν μπορεί να δει πως η Ελλάδα μπορεί να μείνει πλέον στην Ευρωζώνη.

 

22:05 -Για ιστορικό αποτέλεσμα δεδομένων των ιστορικών στιγμών που βιώνει η χώρα μας, έκανε λόγο, μιλώντας στον Αρκαδία 93.8 ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας κ.Κώστας Ζαχαριάς. Περισσότερα ΕΔΩ.

21:50 - Ανοιχτό το ενδεχόμενο διεκδίκησης της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας αφήνει ο Πέτρος Τατούλης με γραπτή δήλωσή του. "Χρειάζεται να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για τη Δημοκρατική παράταξη. Σε αυτή τη διεκδίκηση θα είμαι στην πρώτη γραμμή", τονίζει.  

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ

 

21:40 - Δεν υπάρχουν σχέδια για επείγουσα σύγκλιση του Eurogroup για την Ελλάδα για την Δευτέρα (6/7), μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, δήλωσε σήμερα Ευρωπαίος αξιωματούχος...

 

 

21:35 - Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι αναμένεται τηλεφωνική επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ...

 

21:29 - Η εικόνα όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής στην Πελοπόννησο...

 

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Σε 52 από τα 124 εκλογικά τμήματα

 

ΟΧΙ – 59,33 %

ΝΑΙ – 40,67 %

 

ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

Σε 35 από τα 83 εκλογικά τμήματα

 

ΟΧΙ – 52,48 %

ΝΑΙ – 47,52 %

 

ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Σε 17 από τα 38 εκλογικά τμήματα

 

ΝΑΙ – 50,48 %

ΟΧΙ – 49,52 %

 

ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ

Σε 2 από τα 24 εκλογικά τμήματα 

 

ΝΑΙ – 52,32 %

ΟΧΙ – 47,68 %

 

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Σε 27 από τα 67 εκλογικά τμήματα

 

ΟΧΙ – 63,01 %

ΝΑΙ – 36,99 %

 

21:25 - Δήλωση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά: "Οι Έλληνες επιθυμούν την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη και στο ευρώ και ζητούν συμφωνία για να βγούμε από το αδιέξοδο στο οποίο οδηγηθήκαμε με ευθύνη της κυβέρνησης". 

 

21:15  O κόσμος έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται στο Σύνταγμα.


21:10 - Σύμφωνα με πληροφορίες η Ντόρα Μπακογιάννη ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά σε τηλεφωνική επικοινωνία να παραιτηθεί. Τόνισε ότι αν το θέμα είναι προσωπικό θα παραιτηθεί και η ίδια από τη διεκδίκηση της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας. 

 

 20:50 - Διαψεύδονται σύμφωνα με την Singular Logic οι δημοσκοπήσεις και το "ΟΧΙ" έχει συντριπτικό προβάδισμα.
Επίσημη εκτίμηση αποτελέσματος: ΟΧΙ 61%  /  ΝΑΙ 39%

Η Singular Logic δείχνει αποτέλεσμα υπέρ του "ΟΧΙ" πάνω από το 61%.

 

20:48 - Τα αποτελέσματα στον Δήμο Τρίπολης σε 39 από τα 124 τμήματα

20:42 - Επίσημη εκτίμηση Singular Logic: 

ΟΧΙ: 61%

ΝΑΙ: 39%

 

20:35 - Στις πλατείες Συντάγματος και Κλαυθμώνος άρχισαν να συγκεντρώνονται υποστηρικτές του "ΟΧΙ" στο δημοψήφισμα

 

20:30 - Δήλωση του Βουλευτή Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου: "Πρέπει να προφυλάξουμε τις αυταρχικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, γιατί αν δεν λυθεί το θέμα το οικονομικό, αλλά και με τις τράπεζες, τότε ίσως υπάρξει αυταρχισμός από πλευράς της. Αν δεν ήθελε να απομονωθεί δεν θα έκανε το δημοψήφισμα. Ο κ. Τσίπρας με τη δημοφιλία του υπέκλεψε τη ψήφο των πολιτών γιατί έχει σχέδιο". 

 

20:25 - Δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γαβριήλ Σακελλαρίδη: "Με αυτό το αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός έχει μια ξεκάθαρη εντολή από τον ελληνικό λαό. Δίνει εντολή στην κυβέρνηση, να υπερασπιστεί τη δική της πρόταση, τις δικές της θέσεις και η διαπραγμάτευση δεν ξεκινά από μηδενική βάση. Πρέπει από σήμερα κιόλας να ξεκινήσουμε την ουσιαστική διαπραγμάτευση, σε πιο στέρεες βάσεις". 

 

20:20 - Δήλωση του Υπουργού Εσωτερικών, Νίκου Βούτση: "Θέλω να δηλώσω την πλήρη ικανοποίηση εκ μέρους της κυβέρνησης για την διενέργεια του δημοψηφίσματος. Εγγυηθήκαμε, διοργανώσαμε και διεκπεραιώσαμε το δημοψήφισμα με αίσθημα ευθύνης και συνέργεια των πολιτικών δυνάμεων της χώρας. Η συμβολή όλων ήταν αποφασιστική, ο τόνος δόθηκε από τα εκατομμύρια των πολιτών αυτής της χώρας. Μία υποδειγματική και δημοκρατική συμπεριφορά, ενός μεγάλου ποσοστού, πάνω από 50% επί του συνολικού αριθμού ψηφοφόρων εντός και εκτός Ελλάδας". 

 

 20:17:  Tα πρώτα αποτελέσματα σε επίπεδο Επικράτειας:


20:10  Η πρώτη αντίδραση από την Αρκαδία και πιο συγκεκριμένα από τον πρώην Υπουργό κ.Ανδρέα Λυκουρέντζο, ο οποίος έγραψε μεσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook:

Ο αγώνας τελείωσε,ώρες συλλογισμού και ευθύνης...

"Εύχομαι στον Ελληνικό λαό,να μην το μετανοιώσει",Γεώργιος Ράλλης,την 18η Οκτωβρίου 1981,μετα τη νίκη του ΠΑΣΟΚ,τη νίκη της αλλαγής...Οι ιστορικές αναλογίες είναι δηλωτικές, των ενδεχόμενων κινδύνων για την πατρίδα μας.

ΚΑΛΗ ΤΎΧΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΡΕΊΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

 

20:07 Η πρώτη εικόνα από Μεγαλόπολη...

20:05 Η πρώτη εικόνα από Γορτυνία...

 

19:58 Βαρουφάκης: Είπα πως θα μπορούσαμε να έχουμε συμφωνία εντός 24 ωρών. Αλλά τα ελληνικά media το μετέφεραν ως:  θα έχουμε συμφωνία εντός 24 ωρών...

 

19:50 Τα πρώτα αποτελέσματα από τον Δήμο Τρίπολης....

  

19:45 Έκλεισαν οι κάλπες  στις 19:00 το απόγευμα και βγήκαν οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος (05/07/2015). Τα αποτελέσματα που ακολουθούν δεν είναι επίσημα μιας και δεν είχαμε exit polls.  Περισσότερα ΕΔΩ .

 

19:40 Στην ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας στάθηκε σε δηλώσεις της η Θεσμική αντιπεριφερειάρχης Περιφέρειας Πελοποννήσου κα. Ντίνα Νικολάκου, μιλώντας στον Αρκαδία 93.8 . Περισσότερα ΕΔΩ .

Στην ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας στάθηκε σε δηλώσεις της η Θεσμική αντιπεριφερειάρχης Περιφέρειας Πελοποννήσου κα. Ντίνα Νικολάκου, μιλώντας στον Αρκαδία 93.8 . - See more at: http://www.arcadiasports.gr/index.php/news/28184-nikolakoy-ston-93-8-i-eklogiki-diadikasia-kilise-omala#sthash.3x51BObX.dpuf


19:35 - Εκτακτη συνάντηση Μέρκελ - Ολάντ την Δευτέρα (6/7) για να συζητηθεί το αποτέλεσμα στο ελληνικό δημοψήφισμα

 

19:30 Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται ο Πρωθυπουργός, Αλέξς Τσίπρας

 

19:20 : Προβάδισμα του "Όχι" με διαφορά 3-4% από το "Ναι" δίνουν σημερινές τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις που δημοσιοποιούν οι τηλεοπτικοί σταθμοί Alpha (Marc), ANT1 (Metron Analysis), Mega (GPO) και Star (MR).

Στη δημοσκόπηση του Alpha, με το "Όχι" συντάσσεται το 52,0% ενώ με το "Ναι" συντάσσετται το 48,0%.
Στη δημοσκόπηση του ANT1, με το "Όχι" συντάσσεται το 49,0% ενώ με το "Ναι" συντάσσετται το 46,0% (5% άκυρα/λευκά, ΔΞ/ΔΑ κλπ).
Στη δημοσκόπηση του Mega, με το "Όχι" συντάσσεται το 51,5% ενώ με το "Ναι" συντάσσετται το 48,5%.
Στη δημοσκόπηση του Star, με το "Όχι" συντάσσεται το 51,5% ενώ με το "Ναι" συντάσσετται το 48,5%.
Στο ερώτημα τι νομίζετε ότι θα επικρατήσει (ANT1), οι ερωτηθέντες είπαν το "Όχι" με 51%, το "Ναι" με 37% ενώ το 12% δεν απάντησαν/δεν γνώριζαν.

19:10 : Προβάδισμα από 3-5 μονάδες συγκεντρώνει το "ΟΧΙ" έναντι του "ΝΑΙ" σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

 

19:06 - Σύμφωνα με την πρώτη δημοσκόπηση της MRB για το STAR το "ΝΑΙ" συγκεντρώνει ποσοστό από 46% έως 51% και το "ΟΧΙ" από 49% έως 54%.

19:00 - Οι κάλπες έκλεισαν, αναμένονται οι πρώτες εκτιμήσεις αποτελέσματος. Πρόκειται για δημοσκοπήσεις και όχι για exit polls, αφού βασίζονται σε τηλεφωνικές έρευνες. 

 

18:55 - Την Δευτέρα (6/7) συνεδριάζει το Euro Working Group με στόχο να προετοιμάσει το νέο Eurogroup ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

18:35 Η συμμετοχή του εκλογικού σώματος αναμένεται να είναι στο όριο των εθνικών εκλογών του Ιανουαρίου 2015, δηλαδή κοντά στο 65%. 

 

18:10 Κατεπείγουσα ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών αναφορικά με το τι ισχύει για την εγκυρότητα ή όχι του ψηφοδελτίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση "θεωρείται έγκυρο το ψηφοδέλτιο το οποίο φέρει σταυρό προτίμησης σημειωμένο κακότεχνα, ο οποίος δεν έχει τις γραμμές του εντελώς κάθετες μεταξύ τους ή απόλυτα ευθείες ή τις τέσσερις πλευρές του ισομεγέθεις ή σχηματίστηκε με περισσότερες από μία προσπάθειες του εκλογέα".

Σύμφωνα με τη νομολογία του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου άκυρο θα πρέπει να θεωρείται μόνο το ψηφοδέλτιο που φέρει διακριτικό γνώρισμα "που παραβιάζει το επιβαλλόμενο από το άρθρο 51 παρ. 3 του Συντάγματος απόρρητο της ψηφοφορίας". 

 

17:20 - Η Κυβέρνηση έχει ήδη στείλει αίτημα στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για αύξηση του ποσού από τον ELA. Ο Μάριο Ντράγκι θα αποφασίσει την Δευτέρα (6/7) το μεσημέρι, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κεντρικής Τράπεζας

 

16:45 - Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς τα λέει μία έτσι μία αλλιώς. "Δεν θα εγκαταλείψουμε τους Ελληνες", η νέα τοποθέτησή του ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

16:30 - Κρίσιμη σύσκεψη για τη ρευστότητα των τραπεζών ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

14:50 - Ψήφισε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου. "Σήμερα το λόγο έχει ο λαός, έχει στα χέρια του τη μοίρα του, την εξουσία που κατά το Σύνταγμα του ανήκει. Είναι μια ιστορική ημέρα που θα θυμόμαστε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που διαδήλωσαν σε όλη την Ευρώπη υπέρ της Ελλάδας. Θέλω να εκφράσω την ευχαρίστηση στον κυπριακό ομόλογο μου για την υποστήριξη του στον ελληνικό λαό", δήλωσε. 

 

 

14:30 - Δημοτικός Σύμβουλος και κάτοικος Γαύδου δεν μπορεί να ψηφίσει γιατί χαρακτηρίστηκε ετεροδημότης. Πρόκειται για τον Βασίλη Τζουνάρα, ο οποίος έμεινε άναυδος όταν πήγε να ψηφίσει και ενημερώθηκε ότι δεν επιτρέπεται να το κάνει. Για να έχει δικαίωμα ψήφου θα πρέπει να πάει πλέον στη Θήβα. Αν προλαβαίνει... 

 

14:05 - "Αύριο θα ξημερώσει μια μέρα που θα βρει την Ελλάδα θετική, ενωμένη, αισιόδοξη, ευρωπαϊκή. Μια Ελλάδα που μπορεί να κάνει βήματα για την αποκατάσταση των αδικιών αλλά με ασφάλεια χωρίς να παίζει ιστορικά παιγνίδια εις βάρος του εαυτού της" δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, αφού ψήφισε στο 2ο εκλογικό τμήμα που βρίσκεται στο σχολικό συγκρότημα "Σκεπάρνη" στους Αμπελόκηπους. Τον κ. Βενιζέλο υποδέχθηκαν ο γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας του ΠΑΣΟΚ Χρόνης Μακρίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Παπαστεργίου, στελέχη και μέλη του κόμματος.

 

13:05 - Στο 6o Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, ψήφισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος δήλωσε: "Ο ελληνικός λαός ψηφίζει σε ένα δημοψήφισμα που δεν χρειαζόταν. Η χώρα χρειάζεται άμεση συμφωνία για βιώσιμη λύση. Για να επιτευχθεί αυτό, η ΔΗΜΑΡ λέει ναι στην Ελλάδα, ναι στην Ευρώπη".

 

 

12:45 - Ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα προχωρά η διαδικασία στα εκλογικά τμήματα της Τρίπολης


12:30 - Και από αυτή την εκλογική διαδικασία δεν έλειψαν τα φυλλάδια που μοιράζονταν σε πολίτες έξω από εκλογικά κέντρα....

 

- ΣΕΧΙ (Δήμος Τρίπολης): Κάποιοι θέλησαν να εκφράσουν δημοσίως την πρόθεση ψήφου τους...

 

-Ομαλά εξελίσσεται μέχρις στιγμής η εκλογική διαδικασία στo 5o Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα.

 

 

-Σε δηλώσεις της η κα. Γεννηματά ανέφερε:

"Είναι ώρα απόφασης και ευθύνης. Ο ελληνικός λαός, οι Ελληνίδες, οι Έλληνες, η νέα γενιά, ενωμένοι ψηφίζουν σήμερα για την ελπίδα, τη Δημοκρατία, για την αξιοπρέπεια. Διεκδικούμε μια βιώσιμη συμφωνία. Αντιστεκόμαστε στους ακραίους κύκλους της Ευρώπης που όλα αυτά τα χρόνια θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρώ, εκτός ευρωζώνης. Στέλνουμε ένα ηχηρό ‘ναι’ στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, στο ευρώ με ομοψυχία".

 

 

-Στις 11:15 η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κα. Φώφη Γεννηματά άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στο Νέο Κόσμο.

 

 

-Σε δηλώσεις του ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε: "Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι το μεγάλο πρόβλημα της χώρας, να δυναμώσουμε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Ελπίζω σε αυτό ο πρωθυπουργός να τηρήσει την υπόσχεσή του", τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του "Ποταμιού" ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος ότι "ο σπόρος του διχασμού που έσπειραν κάποιοι δεν θα καρποφορήσει".

 

 

- Στις 11:05 ο επικεφαλής του Ποταμιού κ. Σταύρος Θεοδωράκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, λεπτά στο Χαϊδάρι.

 

 Oλάντ "Η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ είτε οι Έλληνες ψηφίσουν "ναι" είτε "όχι"

"Είτε οι Έλληνες ψηφίσουν 'ναι' είτε 'όχι', θα συνεχίσω να λέω ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην ζώνη του ευρώ", δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, όπως αναφέρουν πηγές του περιβάλλοντός του στην "Journal du Dimanche".

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, ο Ολάντ ήταν από την αρχή μεσολαβητής στην ελληνική υπόθεση.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα συζητήσει με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ και ευρωπαίους ηγέτες για το αποτέλεσμα. "Θα συζητήσει για την εξεύρεση λύσης", δήλωσε πηγή του περιβάλλοντος του Γάλλου προέδρου.

ΠΗΓΗ:
ΑΠΕ- ΜΠΕ
Aναδημοσίευση από: enikos.gr

 

- Σε δηλώσεις του, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ανέφερε:
"Η εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα της πατρίδας μας με ενότητα, σε συμμαχία, με ετοιμότητα κι εγρήγορση πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις οποιεσδήποτε εξελίξεις, είτε αυτές οδηγήσουν σε μία νέα συμφωνία-καρμανιόλα, μνημόνιο ουσιαστικά με σκληρά μέτρα είτε δρομολογήσουν εξελίξεις εξόδου από το ευρώ διπλού νόμισματος με χρεοκοπημένο τον λαό μας", δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στη Νέα Ιωνία.

Όπως τόνισε ο κ. Κουτσούμπας: "Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος θα συνεχίσει να  βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα έτσι ώστε ο λαός να ανακουφιστεί από άμεσα προβλήματα επιβίωσης,  να ανοίξει ο δρόμος για να καταργηθούν όλα τα αντιλαϊκά μέτρα σε ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση, το κεφάλαιο και την εξουσία τους για μια κοινωνία, μια νέα κοινωνία με λαϊκή ευημερία για όλους".

  

 

- Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ψήφισε στο 2ο γυμνάσιο της Νέας Ιωνίας.

 

 Λίγο αργότερα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, ανέφερε:

"Είδαμε να γίνονται διάφορες δήθεν αναλύσεις, απειλώντας τους Έλληνες και τις Ελληνίδες με έξοδο από το ευρώ, με κλειστά ΑΤΜ, τα οποία όπως φάνηκε ξεκάθαρα τα έκλεισε η ίδια η αντιπολίτευση, όπως ομολόγησε, με απειλές με δήθεν κουρέματα καταθέσεων που δεν υπάρχουν πουθενά και με διάφορα σενάρια τρόμου. Δεν φοβάται ο ελληνικός λαός. Μην ξεχνάμε ότι σε αυτή τη χώρα γεννήθηκε η δημοκρατία και η δημοκρατία δίνει το δικαίωμα στους πολίτες να αποφασίζουν εκείνοι κι όχι αυτοί που θέλουν να καθυποτάξουν τους λαούς και τα κράτη". 

 

-Στις 10:41, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015, στις 10:00, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στη Γλυφάδα, στο 1986ο εκλογικό τμήμα (2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας – Ελευθερίου Βενιζέλου και Αϊδινίου).

 

 - Σε δηλώσεις του ο κ. Τσίπρας ανέφερε: "Σήμερα η δημοκρατία κερδίζει τον φόβο. Η αποφασιστικότητα του λαού μας νικάει από ότι φαίνεται την προπαγάνδα του φόβου", δήλωσε μεταξύ άλλων μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

"Σήμερα είναι μια μέρα γιορτής διότι η δημοκρατία είναι χαρά. Όταν νικάει τον φόβο και τους ενδοιασμούς είναι και λύτρωση και διέξοδος. Ο Ελληνικός λαός στέλνει το μήνυμα, ότι έχει στα χέρια του την επιλογή. Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τη βούληση ενός λαού να ζήσει με αποφασιστηκότητα. Σήμερα η δημοκρατία κερδίζει τον φόβο. Η αποφασιστικότητα του λαού μας νικάει από ότι φαίνεται την προπαγάνδα του φόβου και είμαι βέβαιος ότι από αύριο θα έχουμε ανοίξει έναν δρόμο για όλους τους λαούς της Ευρώπης. Όχι μόνο να μείνουμε, αλλά και να ζήσουμε με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη. Ας κάνουμε αυτή την πράξη της ισχυρής βούλησης, πράξη αποφασιστικότητας για ένα καλύτερο αύριο και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη", είπε μεταξύ άλλων.

 

 

- Στις 10:27 ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 661ο εκλογικό τμήμα (14ο εκλογικό διαμέρισμα του 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων), στο κτίριο των 27ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κερκύρας, Κασταλίας και Χιλιανδαρίου.

 

 

 

 

στο 661ο εκλογικό τμήμα (14ο εκλογικό διαμέρισμα του 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων), στο κτίριο των 27ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κερκύρας, Κασταλίας και Χιλιανδαρίου. - See more at: http://www.arcadiasports.gr/index.php/news/28146-live-dhmopsifisma-2015-nai-i-oxi#sthash.5dEUTVhe.dpuf

-Στη δήλωσή του αμέσως μετά στάθηκε στη σημασία που υπάρχει η επόμενη ημέρα του δημοψηφίσματος να βρει όλους τους Ελληνες ενωμένους. "Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος τον δύσκολο δρόμο του αύριο οφείλουμε να τον διανύσουμε με αρραγή ενότητα", τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος σημείωσε ότι αυτό έκαναν οι πρόγονοί μας και αυτό είναι και το δικό μας χρέος σήμερα και κατέληξε: "Προχωράμε λοιπόν όλοι μαζί".

 

 

 

-Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έφτασε στο 583ο εκλογικό τμήμα που στεγάζεται στο 3ο-4ο δημοτικό σχολείο Νέου Ψυχικού προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

 

 

 

 -Στις 9:40 άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στους Αμπελόκηπους, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης. Σε δηλώσεις του ανέφερε: "Σήμερα ψηφίζουμε και αύριο όλοι μαζί θα αρχίσουμε πάλι να δουλεύουμε όλοι μαζί".

 

Δείτε το βίντεο από το ΣΚΑΪ:

 

 


-Ο κ. Σαμαράς  βγαίνοντας από το εκλογικό τμήμα δήλωσε ότι:
"Σήμερα οι Έλληνες αποφασίζουμε για τη μοίρα της χώρας μας, ψηφίσουμε "Ναι" για  την Ελλάδα "Ναι"  για την Ευρώπη"

 

 

 

 

 

-Στις 9:10 άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς.

 

-Που ψηφίζουν οι υπόλοιποι επικεφαλείς των πολιτικών κομμάτων;

  • Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015 και ώρα 10:00, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 583o εκλογικό τμήμα Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, το οποίο στεγάζεται στο 3ο-4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού (Φάβη και Ουράνη).
  • Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα ψηφίσει στο 661ο εκλογικό τμήμα (14ο εκλογικό διαμέρισμα του 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων), στο κτίριο των 27ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κερκύρας, Κασταλίας και Χιλιανδαρίου. Ο Πρωθυπουργός θα προσέλθει στο εκλογικό τμήμα στις 10:00.
  • Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015, στις 10:00, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στη Γλυφάδα, στο 1986ο εκλογικό τμήμα (2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας – Ελευθερίου Βενιζέλου και Αϊδινίου).
  • Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα ψηφίσει 2ο γυμνάσιο της Νέας Ιωνίας στις 10.30πμ.
  • Στις  10.30πμ στο 2ο γυμνάσιο στο Χαϊδάρι θα ψηφίσει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
  • Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα την Κυριακή 5 Ιουλίου στις 11π.μ. στο 100ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, Πύρρας 15 & Ευρυδάμαντος.
  • Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Θεοχαρόπουλος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα για το δημοψήφισμα στις 10:30, το πρωί της Κυριακής, στο 6ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας (Καρατάσου 14), στο 132ο Εκλογικό Τμήμα.

 

-Ο κ. Καραμανλής μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, δεν θέλησε να προχωρήσει σε δηλώσεις.

 

 

 -Στις 8 το πρωί άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Θεσσαλονίκη ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Καραμανλής.

 

- Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου τόνισε  ότι την επόμενη μέρα μετά το δημοψήφισμα πρέπει να αφιερωθούμε στις μεγάλες προοδευτικές αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος.

"Από αύριο, όλος ο ελληνισμός ενωμένος πρέπει να αφιερωθούμε στο πραγματικό πρόβλημα. Τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος", είπε αρχικά ο Γ. Παπανδρέου και ξεκαθάρισε ότι γι’ αυτές τις αλλαγές θα πρέπει "να μείνουμε στον σκληρό πυρήνα του ευρώ".

Δείτε το βίντεο:

 

 

-Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε στις 7 το πρωί ο  πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών και Σοσιαλιστών και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος ψήφισε στις 7 το πρωί στη Νέα Ερυθραία.

 

 Χρήσιμες Πληροφορίες για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος:

- Από τις 7 το πρωί έως το τις 7 το βράδυ θα είναι ανοιχτά σήμερα τα Γραφεία Ταυτοτήτων των αστυνομικών υπηρεσιών.

Επισημαίνεται ότι σε περιπτώσεις αρχικής έκδοσης - αντικατάστασης δελτίων ταυτότητας, θα εκδίδεται άμεσα αυτό εφόσον προσκομισθούν αυτοπροσώπως από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά.


Υπενθυμίζεται ότι για την έκδοση ταυτότητας, την οποία ο ενδιαφερόμενος πολίτης αποκτά για πρώτη φορά, τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσει είναι:

· Δύο πρόσφατες ασπρόμαυρες φωτογραφίες (για ταυτότητα), διαστάσεων 3,6*3,6 εκ.

· Αίτηση που θα προμηθευτεί από την Αστυνομική Υπηρεσία.

· Βεβαίωση Νοσηλευτικού Ιδρύματος ή Υγειονομικού Εργαστηρίου για την ομάδα Αίματος και το Rhesus (εφόσον επιθυμεί την αναγραφή του στο δελτίο).

· Ταξιδιωτικό ή άλλο έγγραφο, ημεδαπής ή αλλοδαπής Αρχής, από το οποίο να προκύπτει προηγούμενη εγγραφή των στοιχείων «Επώνυμο, όνομα και όνομα πατέρα» του ενδιαφερόμενου, με λατινικούς χαρακτήρες (εφόσον επιθυμεί ο ίδιος αναγραφή των ανωτέρω στοιχείων, διαφορετική του προτύπου ΕΛΟΤ 743, υποβάλλοντας παράλληλα και σχετική υπεύθυνη δήλωση)

· Επίσης, για Δελτίο Ταυτότητας το οποίο εκδίδεται πρώτη φορά, απαιτείται η βεβαίωση των στοιχείων του αιτούντος από έναν μάρτυρα. Σε περίπτωση που είναι ανήλικος/η, την βεβαίωση των στοιχείων μπορεί να κάνει ο γονέας ή εκείνος, που έχει την επιμέλεια ή επιτροπεία του.

· Σημειώνεται ότι η Αρχή έκδοσης του Δελτίου Ταυτότητας, υποχρεωτικά αναζητά αυτεπάγγελτα το πιστοποιητικό γέννησης του Δήμου ή της Κοινότητας του αιτούντος (το πιστοποιητικό γέννησης δεν προσκομίζεται από τον ενδιαφερόμενο).

 

- Μάθε πού ψηφίζεις: ΕΔΩ 

 

- Ολες οι χρηστικές πληροφορίες για το δημοψήφισμα: ΕΔΩ 

 

- Πληροφορίες για τη διαδικασία στο τηλέφωνο του Υπουργείου Εσωτερικών 213 1361500

 

-Διευκολύνσεις για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.

-Διευκρινίσεις για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος.

-Διαδικασία συλλογής αποτελεσμάτων.

-Ωράριο στους ΟΤΑ

- Το δημοψήφισμα: "Πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας, το οποίο κατέθεσαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο Eurogroup της 25.06.2015 και αποτελείται από δύο μέρη, τα οποία συγκροτούν την ενιαία πρότασή τους;

Το πρώτο έγγραφο τιτλοφορείται "Reforms for the completion of the Current Program and Beyond" ("Μεταρρυθμίσεις για την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος και πέραν αυτού") και το δεύτερο "Preliminary Debt sustainability analysis" ("Προκαταρκτική ανάλυση βιωσιμότητας χρέους").

Παραπλεύρως, οι ψηφοφόροι θα επιλέξουν μία εκ των απαντήσεων: ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΟΧΙ ή ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΝΑΙ. Η επιλογή γίνεται με σταυρό είτε εντός του τετραγώνου που υπάρχει κάτω από τις απαντήσεις είτε αριστερά ή δεξιά από την απάντηση. Το δεύτερο ψηφοδέλτιο είναι το λευκό, ενώ ως τέτοιο θα λογίζεται και το πρώτο ψηφοδέλτιο εάν δεν φέρει σταυρό.

 

 

- Περισσότεροι από 300 είναι οι δημοσιογράφοι από 44 χώρες του κόσμου που βρίσκονται στην Αθήνα για να μεταδώσουν όλες τις εξελίξεις σχετικά με το δημοψήφισμα.

 

- Οι κάλπες άνοιξαν στις 07:00 και θα κλείσουν στις 19:00. Στις 21:00 αναμένεται το πρώτο αποτέλεσμα. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!