ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Νέο Eurogroup την Τετάρτη - Όλες οι εξελίξεις

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Τρίτης ολοκληρώθηκε το Eurogroup. Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου θα συνεχιστεί αύριο το πρωί ώστε οι υπουργοί Οικονομικών να εξετάσουν τις προτάσεις της Ελληνικής κυβέρνησης.

 

 

Ο πρωθυπουργός της Μάλτας ανέφερε ότι η Ελλάδα είπε στους εταίρους της ότι είναι πρόθυμη να αναβάλλει το προγραμματισμένο δημοψήφισμα ή να ζητήσει από το λαό να ψηφίσει υπέρ του «ναι» αν τεθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ένα πακέτο με το οποίο μπορεί να συμφωνήσει.

 

Ο Φινλανδός ΥΠΟΙΚ δήλωσε μετά τη συνεδρίαση ότι δεν εγκρίθηκε η ελληνική πρόταση για παράταση του τρέχοντος προγράμματος. Τόνισε δε ότι το αίτημα για νέο δάνειο από τον ESM αντιμετωπίζεται μέσω συγκεκριμένων διαδικασιών. Το Eurogroup δεν μπορεί να δώσει παράταση στο ελληνικό πρόγραμμα πέραν της Τρίτης, σημείωσε ο ΥΠΟΙΚ της Σλοβακίας. 

 

Σούλτς: Εάν ο Αλέξης Τσίπρας υποστηρίξει “ναι” στο δημοψήφισμα θα έχουμε σίγουρα μια τελείως διαφορετική κατάσταση 

 

Θετικά βλέπει τις εξελίξεις μετά την κατάθεση της ελληνικής πρότασης ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, σημειώνοντας παράλληλα ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός πρέπει να μετακινηθεί από τη θέση που βρίσκεται σήμερα.  "Ο Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε και μας είπε τι ζητάει αλλά όχι τι προτίθεται να δώσει", είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: "Εάν ο Αλέξης Τσίπρας κινηθεί σε μια άλλη κατεύθυνση, για παράδειγμα να υποστηρίξει ένα “ναι” στο δημοψήφισμα, θα έχουμε σίγουρα μια τελείως διαφορετική κατάσταση από την Κυριακή το βράδυ. Πάντα υπάρχουν επιλογές όταν κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση".

 

Πηγή: real.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!