ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ: Η Εύη Τατούλη, η σύμβαση και το πρόγραμμα σίτισης (VIDEO)

Την απάντηση της στα όσα ανέφερε με ανακοίνωση της η πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη, αναφορικά με την Προγραμματική Σύμβαση του υπουργείου Εργασίας για τη σίτιση των αστέγων, έδωσε η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου.

 

Η κυρία Νικολάκου αφού τόνισε, πως θεωρεί πολύ σημαντική την παρέμβαση της νέας πολιτικού, στη συνέχεια ξεκαθάρισε, πως η κα Τατούλη δεν εγκαλεί την Περιφέρεια, όπως θέλησαν κάποιοι να μεταφέρουν.

 

"Η κυρία Τατούλη έκανε μια σημαντική παρέμβαση για την παθογένεια της εφαρμογής πολιτικών, που εξυπηρετούν μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Τολμηρή η φωνή που ακούστηκε από την κυρία Τατούλη και αυτό είναι αισιόδοξο, ειδικά από την στιγμή που προέρχεται από μια νέα πολίτικο", δήλωσε η κα Νικολάκου, ενώ πρόσθεσε: "Η συγκεκριμένη Προγραμματική Σύμβαση δεν εγκρίθηκε άκριτα από την Περιφέρεια. Ζητήσαμε να μπει ένας επιπλέον όρος στη σύμβαση, που να διασφαλίζει και την δυνατότητα προμήθειας αρκαδικών προϊόντων".

 

Τέλος η αντιπεριφερειάρχης δήλωσε: "Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν είχε υπογράψει αυτούσια την Προγραμματική Σύμβαση, γιατί περιελάμβανε πολύ συγκεκριμένα προϊόντα, όπως κοτόπουλα ειδικής εκτροφής και γραβιέρα Κρήτης. Στείλαμε λοιπόν στο Υπουργείο, ένα νέο σχέδιο Προγραμματικής, όπου προσθέσαμε τη φράση "και άλλα προϊόντα" για να μπορέσουν να συμπεριληφθούν και προϊόντα της Περιφέρειας μας", ενώ κλείνοντας η κα. Νικολάκου αναφέρθηκε και πάλι στις επισημάνσεις της κα. Εύης Τατούλη τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Μακάρι όλοι οι νέοι πολιτικοί να δημιουργούν και να δίνουν αφορμές για συζήτηση".

 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!