ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

Στις Βρυξέλλες ο Χρήστος Λαμπρόπουλος (pics)

O Αναπληρωτής Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστος Λαμπρόπουλος, συμμετείχε στο 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, το διήμερο 16-17 Απριλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

ΔΗΜΑΡΧΟΣ Β.ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ: "Ανέφικτη η μεταφορά απορριμμάτων" (VIDEO)

Ανέφικτη φαίνεται να είναι η μεταφορά απορριμμάτων και στο Άστρος, σε περίπου δυόμιση μήνες όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Τρίπολης στην συνάντηση που είχε την Παρασκευή (27/02) με κατοίκους της Τρίπολης.

Με δηλώσεις του στο astronews ο δήμαρχος Β. Κυνουρίας Π. Μαντάς κατέστησε σαφές σε κάθε κατεύθυνση πως "δεν είναι δυνατόν να μεταφερθούν απορρίμματα από άλλους δήμους στην Β. Κυνουρία καθώς κάτι τέτοιο είναι αδύνατο και παράνομο, απέναντι στην ούτως ή άλλως βεβαρημένη υφιστάμενη κατάσταση αλλά θα είναι ανέφικτο και στο μέλλον καθώς η -εν αναμονή κατασκευής- μονάδα επεξεργασίας στον Τάνο, έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές και όρους λειτουργίας που δεν επιτρέπουν την εισρροή περισσότερων αποβλήτων». «Η μόνη δυνατότητα συνεργασίας είναι αυτή που προβλέπεται στους περιβαλλοντικούς όρους της νέας μονάδας, με τον δήμο Ν. Κυνουρίας, αφού όμως πρώτα υπάρξει συμφωνία και μελετηθεί ο τρόπος ανταλλαγής και επεξεργασίας (όχι αποθήκευσης) συγκεκριμένων ποσοτήτων» ανέφερε κατηγορηματικά και συμπλήρωσε πως «δεν υπάρχει καμία συμφωνία με κανέναν αιρετό ή υπηρεσιακό παράγοντα οποιασδήποτε βαθμίδας, παρά μόνο βούληση για συνεργασία και βοήθεια εξεύρεσης λύσης, όπως συνέβη με τον δήμο Β. Κυνουρίας να τα καταφέρουν και άλλοι ΟΤΑ να οδηγηθούν σε νόμιμες και λειτουργικές δράσεις". 

 

Πηγή: astrosnews.gr

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!