ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το τετ-α-τετ των κατοίκων με την αστυνομία (VIDEO)

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους, δήλωσαν στις αστυνομικές δυνάμεις, που βρέθηκαν την Παρασκευή (27/02) στη χωματερή Λεβιδίου, οι κάτοικοι της περιοχής - Όλα όσα είπαν στον διοικητή της αστυνομίας.

Οι κάτοικοι που βρίσκονται τις τελευταίες εβδομάδες στην χωματερή, συνομίλησαν το πρωί με τον διοικητή της αστυνομίας και τον αστυνομικό διευθυντή του νομού.

 

Η συζήτηση διεξήχθη σε ήρεμο κλίμα, με τους κατοίκους να ξεκαθαρίζουν, πως δεν πρόκειται να δεχτούν τα απορρίμματα στην χωματερή της περιοχής τους.

 

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε κάποιες συστάσεις, ενώ η κλούβα των ΜΑΤ παρέμεινε σταθμευμένη αρκετά μέτρα πριν την χωματερή, κρατώντας με αυτό τον τρόπο μια διακριτική στάση.

 

Στη συνέχεια όταν έφτασε στο σημείο το πρώτο απορριμματοφόρο, οι κάτοικοι ζήτησαν την απομάκρυνση τους, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις τριών κατοίκων, οι οποίοι με την διαδικασία του αυτόφωρου οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, όπου απολογήθηκαν και αμέσως μετά αφέθηκαν ελεύθεροι.

 

Ακολουθεί βίντεο με ολόκληρη την συζήτηση ανάμεσα στους κατοίκους και τον διοικητή της αστυνομίας.

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!