ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Ραχόι: Νεκροί 2 Έλληνες και 8 Γάλλοι

Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι ανακοίνωσε ότι οκτώ Γάλλοι και δύο Έλληνες έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα που σημειώθηκε όταν ένα μαχητικό αεροσκάφος F-16 της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας συνετρίβη σε μια βάση στη νοτιοανατολική Ισπανία.

"Φαίνεται ότι οι δύο άνθρωποι που απεβίωσαν είναι Έλληνες υπήκοοι και (οι υπόλοιποι) οκτώ Γάλλοι", δήλωσε ο Ραχόι, ερωτηθείς σχετικά από το ιδιωτικό ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο Telecinco. Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας διευκρίνισε ότι οι πληροφορίες αυτές του μεταφέρθηκαν από τον υπουργό Άμυνας Πέδρο Μορένες και πρόσθεσε ότι ενημερώθηκε πως υπάρχουν "πολλοί τραυματίες".

 

Έχουν αναφερθεί οι τραυματισμοί "δέκα Γάλλων, ένδεκα Ιταλών", ανέφερε ο Ραχόι, που ωστόσο είπε πως θέλει να είναι προσεκτικός καθώς είναι ακόμη, όπως επισήμανε, "πολύ νωρίς".

 

Ο Μαριάνο Ραχόι έκανε επίσης γνωστό ότι ο υπουργός Άμυνας της Γαλλίας Ζαν-Ιβ Λεντριάν και μια Ιταλίδα υπουργός, πιθανότατα αναφερόταν στην υπουργό Άμυνας Ρομπέρτα Πινότι, θα μεταβούν, σήμερα, στη βάση όπου σημειώθηκε το δυστύχημα, σε μικρή απόσταση από την πόλη Αλμπαθέτε, περίπου 240 χλμ. νοτιοανατολικά της Μαδρίτης.

 

Το ελληνικό μαχητικό F-16 συνετρίβη κατά την απογείωση πέφτοντας πάνω στο χώρο στάθμευσης αεροσκαφών της βάσης όπου βρίσκονταν μαχητικά διαφόρων χωρών, συμπεριλαμβανομένων δύο Alpha Jet, δύο Mirage 2000D και δύο Rafale της γαλλικής ΠΑ, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα το υπουργείο Αμύνης στο Παρίσι.

 

Το υπουργείο Άμυνας της Γαλλίας επιβεβαίωσε προ ολίγου ότι οι Γάλλοι νεκροί είναι οκτώ.

 

Πηγή: enikos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!