ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Η Εύη Τατούλη στα "Καρντάσιανς" (VIDEO)

Την Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, η Εύη Τατούλη ήταν στην εκπομπή του ΑΝΤ 1 "Τα Καρντάσιανς" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Μαρία Μπεκατώρου.

 

Η Εύη Τατούλη επεσήμανε ότι  - παρα τη δύσκολη συγκυρία και το δύσκολο πολιτικό τοπίο της περιόδου - από την μία πλευρά έχει διαμορφωθεί μέσα σε μια πολιτική κουλτούρα και ιστορία κι από την άλλη πλευρά πιστεύει στην Πολιτική. «Πιστεύω στην Πολιτική, ως το μόνο δρόμο που μπορεί να φέρει αλλαγές στη χώρα, στον τόπο μου και στην καθημερινότητα των πολιτών», είπε χαρακτηριστικά. «Αλλωστε τι είναι τελικά η Πολιτική; δεν είναι το θάρρος κάποιων πολιτών να εκπροσωπήσουν τους συμπολίτες τους;” συμπλήρωσε.

 

"Θεωρώ ότι τα πράγματα σήμερα στη χώρα είναι οριακά. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έφτασε να υποβάλει μήνυση", σχολίασε σχετικά με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών αλλά τόνισε ότι "ως αισιόδοξη φύση θεωρώ ότι θα επικρατήσει η λογική και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, γιατί η χώρα χρειάζεται ομαλότητα".

 

"Δε νομίζω ότι υπάρχει πολίτης, σήμερα, που πιστεύει ότι υπάρχουν μαγικές λύσεις", είπε η Εύη Τατούλη. "Σήμερα δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις. Το έχουν αντιληφθεί όλοι. Όλοι όσοι μιλώ, οι συμπολίτες μου στην Αρκαδία, το ξέρουν", συμπλήρωσε. "Η χώρα, όμως, δεν θα καταστραφεί" τόνισε η κα Τατούλη αλλά συμπλήρωσε ότι πρέπει να αποφευχθούν γεγονότα που θα μας πάνε πίσω και εξαιτίας των οποίων θα χρειαστούν πολλαπλάσιες δυνάμεις, για να προχωρήσουμε με σταθερότητα στο μέλλον.

 

Στην ερώτηση για το αν θα πολιτευτεί σε ενδεχόμενες εκλογές, η Εύη Τατούλη σημείωσε ότι πέρα από τη δική της κάθοδο στον πολιτικό στίβο στην Αρκαδία, προτεραιότητα έχει το αποτέλεσμα μέσα στο επόμενο κρίσιμο δεκαήμερο για τη χώρα, "πολιτικός χρόνος που είναι συμπυκνωμένος αλλά και μεγάλος αναφορικά με τις εξελίξεις", όπως είπε, και "το ζητούμενο είναι να βρεθεί η καλύτερη λύση".

 

Σχετικά με το όραμά της για την Αρκαδία, η Εύη Τατούλη σημείωσε ότι έχει ζήσει την Αρκαδία από μικρό παιδί. "Γεννήθηκα στην Αρκαδία, έζησα εκεί τα παιδικά και τα πρώτα σχολικά μου χρόνια. Η Αρκαδία είναι ένας τόπος εξαιρετικά προικισμένος και θέλω να προσφέρω όλες τις δυνάμεις μου για την καλύτερη δυνατή ανάδειξή της", είπε. "Θέλω να προσφέρω και στη συνδιαμόρφωση της πραγματικής συναίνεσης και συνεννόησης για τα απλά και καθημερινά πράγματα που απασχολούν τους συμπολίτες μου στην Αρκαδία", συμπλήρωσε.

 

Σε ερώτηση των παρουσιαστών για το πώς μπορούν να συνδυαστούν το νεαρό της ηλικίας, με την ιδιότητα της μητέρας και την δραστηριότητα στην Πολιτική, η Εύη Τατούλη σημείωσε ότι δεν είναι κάτι που κάνει πρώτη φορά. "Το κάνω πολλά χρόνια, έχω ενασχόληση και δραστηριότητα πολιτική. Τώρα όμως ένιωσα την ανάγκη να εκπροσωπήσω τους συμπολίτες μου", είπε χαρακτηριστικά.

 

 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!