ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

"Μου έκοψαν το νερό την ώρα που έκανα μπάνιο το παιδί μου"

Σύμφωνα με καταγγελία της κα. Κωσταντίνας Κούτιβα, κατοίκου Μελιγούς Κυνουρίας, μητέρας δυο παιδιών η ΔΕΥΑ της έκοψε την παροχή ύδρευσης για οφειλή την οποία δεν είχε καταφέρει να εξοφλήσει.

 

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε στο arcadiasports.gr η κ.Κούτιβα:

 

"Την ώρα που έκανα μπάνιο το παιδί μου ήρθαν και μου έκοψαν το νερό και μάλιστα έβγαλαν και τον μετρητή. Είμαι συγκλονισμένη. Αναρωτιέμαι πως μπόρεσαν να το κάνουν αυτό. Από ηθικής πλευράς αναρωτιέμαι πως μπορείς να στερείς από έναν άνθρωπο ένα κοινωνικό αγαθό, όπως αυτό του νερού, ειδικά σε μια περίοδο, όπως αυτή που διανύουμε, που τα οικονομικά προβλήματα είναι τεράστια. Αυτή είναι η ευαισθησία τους; Αίσχος και ντροπή τους! Υπήρχε μια οφειλή της τάξεως των 480 ευρώ. Προσπαθούσα να συγκεντρώσω χρήματα για να την εξοφλήσω, άλλα τα πράγματα είναι αρκετά πιεσμένα οικονομικά και δεν είχα καταφέρει να συγκεντρώσω το ποσό".

 

"Έτρεξα να δανειστώ χρήματα για να μην μείνουν τα παιδιά μου χωρίς νερό. Μπορεί να είναι νόμιμο αυτό που έγινε, αλλά είναι ηθικό; Μόνο αυτό σας ρωτάω..."

 

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας, κ.Χρήστο Βλάχο, δήλωσε: "Το μόνο που έκανα ήταν να πράξω όσα ορίζει ο νόμος. Υπήρχαν πέντε παροχές, κάποιες επαγγελματικές και κάποιες οικιακής χρήσης με οφειλές περίπου 5.000 ευρώ. Στην παροχή οικιακής χρήσης η οφειλή ήταν 480 ευρώ. Είχαμε στείλει προειδοποιητικό σημείωμα πριν ένα μήνα για διακοπή, αλλά το αγνόησαν. Επιπλέον εδώ και αρκετό καιρό έχουν ανακοινωθεί ευνοϊκές ρυθμίσεις για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τις ΔΕΥΑ, αλλά και αυτές τις αγνόησαν", ενώ πρόσθεσε: "Δεν προλάβαμε καν να ολοκληρώσουμε την διαδικασία διακοπής της υδροδότησης, καθώς προσέτρεξαν και εξόφλησαν τον λογαριασμό. Έτσι από την στιγμή που δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία από τον τεχνικό μας δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν καν τέλος επανασύνδεσης. Εγώ έπραξα ως όφειλα".

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!