ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Ανώνυμες ΠΟΡΝΕΣ και νταβατζήδες σε αρκαδικό blog!

Αρχικά σκέφτηκα να μην ασχοληθώ. Άλλωστε πρόκειται απλά για ΑΝΩΝΥΜΕΣ... ΠΟΡΝΕΣ, οι οποίες χρησιμοποιούνται από τον εκάστοτε ΝΤΑΒΑΤΖΗ τους, προκειμένου να λασπολογούν μέσω ενός blog. 

Ζητώ συγγνώμη από κάθε ιερόδουλη την οποία συγκρίνω με σκουλήκια, που το μόνο που έμαθαν είναι να έρπουν ανώνυμα, για ένα ξεφτιλισμένο αντίτιμο. Τους ξέρω και τους ξέρετε.

 

Μετά σκέφτηκα πως έχουμε γενέθλια και χαμογέλασα! Η πορεία του Arcadia-Sports.gr αλλά και τα πρώτα βήματα του Arcadia 93.8, ενόχλησαν. Οι νταβατζήδες "έσταξαν" το μεροκαματάκι και οι πόρνες ανταποκρίθηκαν με θέρμη. Δουλειά σας και δουλειά μας λοιπόν!

 

Μετά από αξιοπρόσεκτο αριθμό δράσεων, προχωράμε σε ακόμα μία, είτε αρέσει, είτε όχι! Στους υγιώς σκεπτόμενους, αρέσει. Τα ανώνυμα ΠΑΡΑΣΙΤΑ δε με αφορούν.

 

Όπως δε με αφορούσαν τα ξινισμένα μούτρα κάποιων (λίγων) στο φιλανθρωπικό της πρώτης χρονιάς με Γκαλέτι, Κοβάσεβιτς, Καψή, Αμανατίδη, Σαργκάνη και πολλούς ακόμα. Τα παιδιά του ειδικού σχολείου στου Κάψια, ήταν ευτυχισμένα! Αρκούσε και περίσσευε.

 

Το ίδιο ευτυχισμένοι ήταν και οι άνθρωποι από το "χαμόγελο του παιδιού" όταν μας χρειάστηκαν, ή το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου, ή αρκετές φορές το "βοήθεια στο σπίτι" όπου η αγάπη για τον αδύναμο συνάνθρωπο ήταν γνώμονας και αποκλειστικός στόχος.

 

Το Arcadia-Sports.gr ήταν πάντα εκεί. Συγκέντρωνε χρήματα ή τρόφιμα για πολλές περιπτώσεις ανθρώπων, τους οποίους δε χρειάζεται καν να αναφέρω. Ξέρουν αυτοί και είναι αρκετό.

 

Το ίδιο θα συμβεί και τώρα. Γκολ στη φτώχεια το λέμε, ή Arcadia-over! Κάθε γκολ στην Α' κατηγορία αυτό το Σ.Κ., σημαίνει τρόφιμα. Αγορασμένα από την τσέπη μας! Γιατί έτσι γουστάρουμε! Γιατί κανείς δε θα πρέπει να νιώθει μόνος! Κατανοητό;

 

Υ.Γ. Οι δικηγόροι του Arcadia-Sports και του Arcadia 93.8, έχουν ήδη ενημερωθεί και προχωρούν ακάθεκτοι. Δεσμευόμαστε επώνυμα ότι κάθε ευρώ που θα εισπράξουμε για τη συκοφαντική δυσφήμιση, θα καταλήξει στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου και στο "χαμόγελο του παιδιού"! Είπαμε, αυτοί είμαστε!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!