ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

"Αγώνας για τις πυρόπληκτες περιοχές"

 

Αίσιο τέλος είχε η προσπάθεια που κατέβαλλε η Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας για την επιστροφή των χρημάτων από εκπτώσεις έργων που υλοποιούνται σε πυρόπληκτες περιοχές της Αρκαδίας και των άλλων νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

 

Τα χρήματα που ανέρχονται σε 4 εκ ευρώ και προέρχονται από το Ταμείο Πυροπλήκτων (πρώην Μολυβιάτη)  «επιστρέφουν» στην Αρκαδία για να πάνε εκεί που ανήκουν, δηλαδή σε περιοχές πυρόπληκτες, που επλήγησαν από τις φονικές φωτιές του 2007 και οι πληγές τους δεν έχουν ακόμα επουλωθεί.

 

Στόχος είναι να υλοποιηθούν στις περιοχές αυτές έργα υποδομών αναπτυξιακού χαρακτήρα.

 

Μετά λοιπόν τη θετική εξέλιξη και την σημερινή υπογραφή τροποποίησης της απόφασης από τους συναρμόδιους υπουργούς ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας δήλωσε: "Μία πρωτοβουλία, που ξεκίνησε  το καλοκαίρι,  και ένα αίτημα που γνωστοποιήθηκε από εμένα στον Αρκά Υφυπουργό Ανάπτυξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, σε συνάντηση που είχαμε στις 20 Ιουνίου,  είχε αίσια έκβαση. Οι συζητήσεις ήταν διαρκείς με τον Υφυπουργό  και η αδιάκοπη επικοινωνία μας έφερε το σημερινό θετικό αποτέλεσμα", για να συνεχίσει ο κ. Γιαννακούρας "Το ενδιαφέρον του συμπατριώτη μας υφυπουργού, στο δικό μας αίτημα, ήταν ειλικρινές και με τη δική του προσπάθεια επιστρέφεται ένα σημαντικό ποσό που θα βοηθήσει στην ανάταξη των περιοχών που επλήγησαν από τις φωτιές. Για το λόγο αυτό θέλω να ευχαριστήσω θερμά εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας αλλά και της περιφερειακής αρχής τον κ. Κωνσταντινόπουλο. Ταυτόχρονα να δηλώσω για μία ακόμα φορά πως οι προσπάθειες μας θα είναι πάντα προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης πόρων για την υλοποίηση έργων που θα συμβάλλουν στην πολύπλευρη ανάπτυξη του τόπου μας".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!