ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Μεθόδευσαν την "ώρα μηδέν" για το Βοσυνιώτειο...

Η ανευθυνότητα ΟΛΩΝ των εμπλεκομένων στον Παιδικό Σταθμό του Κληροδοτήματος ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ  ΒΟΣΥΝΙΩΤΗ, έχει οδηγήσει την κατάσταση σε οριακά σημεία.

Με την ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ τόσο της Διεύθυνσης όσο και του ΔΣ να φθάνει σε κορύφωση, στα θέματα των αμοιβών των ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ εργαζομένων του σταθμού, καταλήξαμε σήμερα, να έχουμε τις μισές εργαζόμενες σε ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και πάρα πολλά άλλα παρατράγουδα.

Ας πάρουμε με τη σειρά τις μεθοδεύσεις:

Εδώ και 14 μήνες οι εργαζόμενες παραμένουν απλήρωτες, παρ΄ όλο που παρευρίσκονται ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ στο σταθμό.

Απλήρωτες παραμένουν ΚΑΙ οι ασφαλιστικές τους εισφορές στο ΙΚΑ (από το 2006), αφού η κυρία Δ/ντρια με τον τότε Πρόεδρο κ. Σωτηρόπουλο Δημ. και δήμαρχο, είχαν αφήσει να συσσωρεύονται τα χρέη, ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ!

Η περιβόητη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ του Δήμου, που θα έδινε τη λύση, περιελάμβανε και 140.000,00 ευρώ από την Περιφέρεια (που τα είχε υποσχεθεί ο κ. Τατούλης) ΧΩΡΙΣ όμως να τα δώσει ποτέ….μάλλον γιατί ΔΕΝ τα συμπεριέλαβε ΠΟΤΕ στον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας και δήλωνε μεγάλα λόγια για εντυπωσιασμό!

Η Περιφέρεια, είναι ο ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ της καταβολής των Προνοιακών ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ του Υπ.Υγείας (μέσω αυτής καταβάλλονται τα επιδόματα στον σταθμό και σε κάθε ΝΠΙΔ επίσης) αλλά κομπάζουν κάποιοι πως αυτά "είναι λεφτά της Περιφέρειας". Και δυστυχώς αυτοί οι "κάποιοι" έχουν σημαντικό ρόλο στο Βοσυνιώτειο.

Από την 1η Απριλίου του 2013 ο σταθμός είναι ΧΩΡΙΣ καθαρίστρια, αλλά ΚΑΙ η Δ/ση ΚΑΙ το ΔΣ δεν έκαναν ΚΑΜΙΑ ρύθμιση, ούτε μετάταξη εσωτερική, αφήνοντας το πρόβλημα να αντιμετωπίζεται "μόνο" του...

Από τις αρχές του 2012 το έγγραφο ελέγχου της Προϊσταμένης της Πρόνοιας κ.Κόλλια, ανέφερε  ως αναγκαία ενέργεια για την νομιμότητα του σταθμού, την κάλυψη της θέσεως της Δ/ντριας, από άτομο με ΠΤΥΧΙΟ όπως προβλέπεται από το Νόμο. Παρ΄ όλα αυτά και παρ΄ όλες τις οχλήσεις ΚΑΙ τις δικές μου προς τα προεδρεία, ΠΑΡΕΜΕΝΕ και ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ η ίδια κυρία ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ.

Η αδράνεια του ΔΣ και οι εμμονές του με την εν λόγω κυρία, που εξακολουθεί να κατέχει θέση που δεν δικαιούται, να εισπράττει τα τροφεία ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ αφού ο σταθμός ΕΧΕΙ ΤΑΜΙΑ, να διαχειρίζεται τις προμήθειες ΧΩΡΙΣ διαγωνισμό μειοδοτικό, ούτε καν έρευνα αγοράς, να ΜΗΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ, που συνεπάγεται και την χρηματοδότησή του από άλλους φορείς... οδήγησαν στην απόλυτα ανεξέλεγκτη κατάσταση τον σταθμό και σε απόγνωση τις εργαζόμενες.

Η προσπάθειά μου να μιλήσω με τον Πρόεδρο του ΔΣ 3 φορές στο τηλέφωνο, δεν απέφερε καρπούς, γιατί ήταν από αρνητικός έως απαράδεκτος, αφού ΔΕΝ ήθελε να μιλήσει για ΚΑΝΕΝΑ θέμα του σταθμού, και στο τέλος μου ζήτησε να του υποβάλλω "εγγράφως" τα ερωτήματά μου.

Οι μισές εκ των εργαζομένων στο σταθμό αποφάσισαν από τις 10 Ιουνίου 2013, να προβούν σε επίσχεση εργασίας. Με την κυρία ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ να συμμετέχει... Ούτε ΚΑΝ σεβόμενη την περίοδο που διανύουμε που ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Την Παρασκευή μάλιστα, έδωσαν και τα ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ της χρονιάς στα ΜΙΣΑ παιδιά και τους ευχήθηκαν "καλό καλοκαίρι".

Οι πληροφορίες μας λένε, πως μεθοδεύθηκε, χωρίς ωστόσο να επιβληθεί, η ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του σταθμού με το πρόσχημα του ελλιπούς προσωπικού και της ασφάλειας των παιδιών (!)

Επιλεκτικά ανασύρουν από το κουτάκι των ευθυνών, ό,τι βολεύει κάθε φορά και το προβάλλουν σαν να διαχειρίζονται πεντάχρονα.

Οι ίδιες πληροφορίες μας λένε, πως από το περιβάλλον των αρμοδίων της διαχείρισης του σταθμού, διαχέονται οι κινδυνολογίες πως "ο σταθμός κλείνει" και προτρέπονται γονείς, να ανατρέχουν σε άλλους παιδικούς για την επόμενη χρονιά.

Τα χρήματα που είχαν υποσχεθεί στον σταθμό από το Δήμο, έχουν κατατεθεί, αλλά δεν έφθασαν να καλυφθούν οι εγκληματικές αμέλειες των παρελθόντων ετών κι επίσης Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΚΙ ΑΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ 140.000,00 ΕΥΡΩ!

ΔΕΝ είχε περιλάβει στο προϋπολογισμό του 2012 τέτοιο ποσό…και κατά πάσα πιθανότητα το ίδιο έχει πράξει ΚΑΙ για το 2013….που σε απλά Ελληνικά αυτό μεταφράζεται σαν "δούλεμα των εμπλεκομένων" για την δημιουργία εντυπώσεων.

Αν δεν είναι και ΕΜΜΕΣΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ.

ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ... μήπως και σταματήσουν κάποιοι "άρχοντες" επιτέλους αυτή την καραμέλα των ελεημοσυνών….

ΕΠΕΙΔΗ όλη αυτή η ιστορία του ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ ΒΟΣΥΝΙΟΩΤΗ ζέχνει διασπάθιση χρημάτων και ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.

ΕΠΕΙΔΗ κάποιοι βολεμένοι κάτω από πολιτικές ομπρελίτσες, έκαναν χοντρό παιχνίδι εις βάρος της ΜΝΗΜΗΣ ενός ΔΙΑΘΕΤΗ αλλά και εις βάρος πλείστων οικογενειών και εργαζομένων.

ΕΠΕΙΔΗ κάποιοι κύριοι – μέλη των εκάστοτε ΔΣ λειτούργησαν με περισσότερη "αφέλεια" από όση επιτρέπεται για τους ρόλους που είχαν.

ΕΠΕΙΔΗ μας τελείωσαν οι αντοχές, οι ανοχές, οι ευγένειες, οι ωχαδερφισμοί και η ΥΠΟΜΟΝΗ.

ΣΤΙΣ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 με καταγγέλλουσα την αρθρογράφο ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΦΑΚΕΛΟΣ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ με ΟΛΑ τα στοιχεία και τη Νομοθεσία, που αφορούν στο ΒΟΣΥΝΙΩΤΕΙΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, σε 2 αποδέκτες:
1ον Στον Γεν. Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. ΡΑΚΙΝΤΖΗ
2ον Στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ κ. Ελένη Ράϊκου.
Η συνέχεια, θα έχει ενδιαφέρον για όλους μας.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!