ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τιμητικές Διακρίσεις σε Χουλιάρα και Τόκα του Γ.Σ Αρκαδίας

Σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στον Πύργο Ηλείας με την ονομασία ''Η βραδιά των άσσων'' θα τιμηθούν δυο αθλητές του Γ.Σ Αρκαδίας.

 ΑΣΤΕΡΑΣ Ολυμπιακός

Οι αθλητές του Γ.Σ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Θάνος Χουλιάρας & Παναγιώτα Τόκα θα τιμηθούν στη μεγάλη βραδιά των αθλητικών βραβείων , ‘’Η ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΣΣΩΝ 2019’’ που θα λάβει χώρα το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή στο Πύργο Ηλέιας. Οι δυο αθλητές, γνωστοί στον Ελληνικό Αθλητικό χώρο του δρομικού κινήματος, θα παραλάβουν τιμητικές διακρίσεις για τις επιτυχίες τους σε αγώνες σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο καθώς και για την προώθηση του ‘’ευ αγωνίζεσθαι και του αθλητικού ιδεωδούς.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΚΑ
Η Παναγιώτα Τόκα είναι 23 ετών, με καταγωγή από την Αρχαία Ολυμπία. Η νεαρή δρομέας τα τελευταία χρόνια, από το 2017 έως και σήμερα έχει ξεκινήσει τους αγώνες αντοχής και τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων ενώ έχει στο ενεργητικό της ήδη 2 Αυθεντικούς Μαραθωνίους Αθηνών. Για το 2019 βρίσκεται στις καλύτερες Ελληνίδες μαραθωνοδρόμους σύμφωνα με το ΣΕΓΑΣ. Προπονήτρια της είναι η Ολυμπιονίκης Ντενίζ Δημάκη ενώ ανήκει στο ενεργητικό του Γυμναστικού Συλλόγου Αρκαδίας. Ήδη έχει στο ενεργητικό της πάνω από 40 βάθρα σε δεκάδες αγώνες στην Ελλάδα καθώς επίσης επαίνους και βραβεύσεις.

ΘΑΝΟΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ
Ο Θάνος Χουλιάρας, είναι 28 ετών με καταγωγή από τη Νέα Φιγαλεία Ολυμπίας. Τα τελευταία χρόνια από το 2016 έως και σήμερα έχει ξεκινήσει τους αγώνες αντοχής και τρέξιμο μικρών και μεγάλων αποστάσεων ενώ έχει στο ενεργητικό του ήδη πάνω από 75 αγώνες. Ανήκει στο ενεργητικό του Γ Σ Αρκαδίας από το 2017 και είναι ο πρεσβευτής του ιστορικού συλλόγου σε δεκάδες αγώνες στην Ελλάδα προβάλλοντας το όνομα και το έργο του συλλόγου σε μια μεγάλη ομάδα του αθλητικού κόσμου. Έχει συμμετοχές σε διοργανώσεις – αγώνες Ολυμπιονικών, Μαραθώνιους καθώς και στους καλύτερους αγώνες τρεξίματος στην Ελλάδα όπως το Ζαγόρι Mountain Running, Ο Μαραθώνιος Ολυμπίας, Ο Μαραθώνιος Αθηνών και οι Ημιμαραθώνιοι Κρήτης και Θεσσαλονίκης ενώ αποτελεί και εκπρόσωπο του Επικούριου Δρόμου, του αρχαιότερου δρομικού αγώνα στην Ηλεία που φέτος συμπλήρωσε δέκα χρόνια ζωής.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων