ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δυναμικό παρών του ΓΣΑ στο Πανελλήνιο

Ένα ασημένιο μετάλλιο ατομικά ρεκόρ και συμμετοχές στους τελικούς των αγωνισμάτων τους ήταν ο απολογισμός των μικρότερων αθλητών και αθλητριών του ΓΣΑ  που μετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Παγκορασίδων στην Χαλκίδα στις 30/6 - 1/7 .

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Παναγιώτης Ρούνης κατέρριψε δύο φορές το προηγούμενο ρεκόρ του (1,76μ.) και με πετυχημένο άλμα στο 1,83μ . κατέλαβε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα σε ύψος. Σπουδαία εμφάνιση αν αναλογιστούμε ότι ο Παναγιώτης γυμνάζεται στο στίβο με τον Δημήτρη Μακαρούνη για λιγότερο από ένα χρόνο.


Με το κλείσιμο της πρώτης ημέρας άλλο ένα πολύ καλό αποτέλεσμα με τα κορίτσια της σκυταλοδρομία μας (Κωτσιοπούλου Ιωάννα, Γιανναρά Νίκη, Παπαγεωρίου Παναγιώτα και Τζιντή Θεοφανία) των 4 Χ 80 Μ Παγκορασίδων να βελτιώνουν το ρεκόρ τους πραγματοποιώντας επίδοση 42''33 . 


Την Δεύτερη ημέρα είχαμε τριπλή παρουσία στον τελικό της σφυροβολίας παγκορασίδων όπου οι Βακάρου Ελευθερία ήταν 5η με 40,78μ. η Βήλου Γεωργία 8η με 37,14μ. και η Ευγενία Κατιρτζή 9η με 34,96μ.


Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και παρουσία τους. Συγχαρητήρια και στους προπονητές τους Δημήτρη Μακαρούνη, Διονύση Ρουσάκη και Κώστα Δρακόπουλο.


Ευχαριστούμε επίσης και τον καθηγητή Φυσικής αγωγής Κώστα Μάσια για την σημαντική βοήθειά του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων