ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΤΡΙΚΑΛΑ: Τέταρτος ο Μέτας!

Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Χρήστος Μέτας των Λυκαίων Μεγαλόπολης έχοντας συνολική επίδοση 57.16 στον προκριματικό των 400μ με εμπόδια Παίδων, το πρωί της Κυριακής (26/6) στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων που πραγματοποιείται στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων!

Τι έκαναν οι Αρκάδες αθλητές;

 

->Στον προκριματικό της Σφυροβολίας 3Κ Κορασίδων:

-> Η Ελένη-Μαρία Τσουμπλέκα του ΑΟ Μεγαλόπολης, τερμάτισε στην 15η θέση με επίδοση 44.66 

 

-> Αντίστοιχα η Αντωνία Αργυροπούλου των Λυκαίων Μεγαλόπολης, κατετάγη στην 25η θέση με επίδοση 31.36.

 

-> Άκυρη κρίθηκε η Αθανασία- Ιωάννα Χριστοφίλη  των Λυκαίων Μεγαλόπολης αφού πραγματοποίησε τρεις άκυρες προσπάθειες!

 

-> Η Σταυρούλα Ρουσάκη του Γυμναστικού Συλλόγου Αρκαδίας στον προκριματικό του άλματος εις μήκος, τερμάτισε στην 30η θέση με επίδοση 4.91μ.

 

-> Στον προκριματικό των 400μ με εμπόδια Παίδων, ο Χρήστος Μέτας των Λυκαίων Μεγαλόπολης τερμάτισε στην 4η θέση με συνολική επίδοση 57.16!

 

-> Ο Κίμωνας Γρηγορίου του Γυμναστικού Συλλόγου Αρκαδίας, με συνολική επίδοση 44.81 ήταν 9ος στον προκριματικό της δισκοβολίας 1.5 Κ Παίδων!

 

->Αντίστοιχα ο Κωνσταντίνος Κάτρης  του Γυμναστικού Συλλόγου Αρκαδίας, με συνολική επίδοση 44.81 βρέθηκε στην 18η θέση στον προκριματικό της δισκοβολίας 1.5 Κ Παίδων!

 

Παράλληλα, με νικητή τον Γιώργο Τζατζιμάκη (Ανατολή Νέας Ιωανίας) στα 10.000μ βάδην ξεκίνησε η δεύτερη μέρα του πρωταθλήματος παίδων και κορασίδων στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων.

 

Ο Τζατζιμάκης ο οποίος έχει πάρει το εισιτήριο για το πανευρωπαϊκό της κατηγορίας του, τερμάτισε σε 47:53.41 και στέφθηκε πρωταθλητής ενώ τον ακολούθησαν ο Θεμιστοκλής Τσαρουχάς (Πίνδαρος Θήβας) 51:18.44 και Δημήτρης Δήμου (ΓΕ ΑΓρινιου) 52:03.91.

 

Τα σύνθετα αγωνίσματα βρίσκονται σε εξέλιξη και μετά από επτά αγωνίσματα στο δέκαθλο παίδων προηγούνται τα αδέρφια Άγγελος Ανδρέογλου 4.741 βαθμοί, Αντώνης Ανδρέογλου 4.561 και Κώστας Τσούτσικας 4.525.

 

Στο έπταθλο κορασίδων σε πέντε αγωνίσματα προηγούνται η Ζαφειρία Συνολάκη με 3.940βαθμούς, Ολυμπία Τζιμογιάννη 3,656 και Μαρία  Στεφανοπούλου 3.486.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΤΑ 2η ΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ

2η ΗΜΕΡΑ ΔΕΚΑΘΛΟ ΠΡΩΙ

 

2η ΗΜΕΡΑ ΕΠΤΑΘΛΟ ΠΡΩΙ (εκτός από Ακόντιο λόγω ένστασης)  

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων