ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πανελλήνιο Π/Κ: Περισσότερες από χίλιες οι συμμετοχές!

Ξεπερνούν τους 1.000 οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα στο πρωτάθλημα της κατηγορίας Παίδων και Κορασίδων.

Συγκεκριμένα οι αθλητές και αθλήτριες ανέρχονται στους 1.105 που εκπροσωπούν 155 Συλλόγους και κατά κατηγορία είναι 525 παίδες και 580 κορασίδες.

Ολοκληρώθηκε η επεξεργασία των δηλώσεων συμμετοχής για το πανελλήνιο πρωτάθλημα και παρακάτω δημοσιεύονται οι επικαιροποιημένες ανά κατηγορία και αγώνισμα.

 

Διαβάστε ΕΔΩ ποιοι αθλητές συμμετέχουν από την Αρκαδία!

 

Οδηγίες για την διεξαγωγή του επί κοντώ κορασίδων

Σχετικά με την διεξαγωγή του άλματος επί κοντώ κορασίδων στο πρωτάθλημα στα Τρίκαλα και λόγω μεγάλης συμμετοχής στο αγώνισμα του επι κοντώ κορασίδων, ο προκριματικός θα διεξαχθεί σε δυο γκρουπ. 

Το αγώνισμα θα ξεκινήσει στις 8.30 με το πρώτο γκρουπ με δυο διαδοχικά ύψη 3.10μ και 3.20μ. Το δεύτερο γκρουπ θα ξεκινήσει αμέσως μετά την ολοκλήρωση των προσπαθειών του πρώτου γκρουπ, με τα διαδοχικά ύψη όπως προβλέπονται από την προκήρυξη, ήτοι 2.70μ – 2.90μ – 3.00μ – 3.10μ – 3.20μ. 

Οι αθλήτριες θα δηλώσουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ στην Αίθουσα Κλήσης σε ποιο γκρουπ του προκριματικού επιθυμούν να συμμετέχουν ανάλογα με τα διαδοχικά ύψη όπως αυτά αναφέρονται, προκειμένου να χωριστούν σε δύο (2) γκρουπ ως ακολούθως:

1ο γκρουπ: όσοι επιθυμούν να ακολουθήσουν τη διαδικασία με τα διαδοχικά ύψη των 3.10μ & 3.20μ και

2ο γκρουπ: όσοι επιθυμούν να ακολουθήσουν ολόκληρη τη διαδικασία με τα διαδοχικά ύψη που ορίζει η προκήρυξη. 

 

Τρόπος διεξαγωγής:

μετά το τέλος της προθέρμανσης, η οποία θα είναι κοινή και για τα δύο (2) γκρουπ, θα ξεκινάει ο προκριματικός με τις προσπάθειες των αθλητριών του 1ου γκρουπ. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των προσπαθειών των αθλητριών του 1ου γκρουπ θα ξεκινούν τις προσπάθειες οι αθλήτριες του 2ου γκρουπ.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:  οι αθλήτριες του 1ου γκρουπ σε περίπτωση μη επίτευξης του ορίου επιλογής δεν θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και στο 2ο γκρουπ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων