ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νέο ρεκόρ από τον Καραλή

Κατά ένα εκατοστό βελτίωσε την καλύτερη επίδοση στον κόσμο στην κατηγορία των Παίδων ο Εμμανουήλ Καραλής αφού ξεπέρασε τα 5,55μ. στο επί κοντώ στο μίτινγκ της Οστράβα.

 

 

Ολοένα και... ψηλώνει ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο αθλητής του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου βελτίωσε για μία ακόμα φορά την καλύτερη επίδοση στον κόσμο στο επί κοντώ στην κατηγορία των Παίδων.

 

Αυτή τη φορά ο Καραλής αγωνίστηκε στο μίτινγκ της Οστράβα όπου και άλμα στο 5,55μ. κατάφερε να βελτιώσει το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ.

 

Ο νεαρός αθλητής ξεπέρασε με την πρώτη τα 5.15μ. και τα 5.35μ., ενώ με την τρίτη προσπάθεια ξεπέρασε τα 5.55μ. Στη συνέχεια προσπάθησε και στα 5.63, αλλά δεν τα κατάφερε.

 

Υπενθυμίζουμε ότι φέτος ο Καραλής ξεκίνησε να καταρρίπτει τα ρεκόρ από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου όπου ξεπέρασε τα 5.53μ., ενώ στις 5 Μαρτίου στο Γιάμπλονετς το βελτίωσε κατά ένα εκατοστό (5.54μ.).

 

Οι καλύτερες φετινές επιδόσεις του Καραλή

 

5,55 μ. Οστράβα (20/5)

5,54 μ. Γιάμπλονετς (5/3)

5,53 μ. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΣΕΦ (13/2)

5,35 μ. Ημερίδα, ΣΕΦ (30/1)

5,30 μ. Προπονητική ημερίδα, Αγιος Κοσμάς *

5,20 μ. Βαλκανικό Πρωτάθλημα Α/Γ, Κωνσταντινούπολη (27/2)

Πηγή: Sport24

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων