ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έτρεξε 400μ. εμπόδια με ρήξη Αχιλλείου τένοντα! (VIDEO)

Η Ερνταλ πρόκειται για μία πολύ μέτρια αθλήτρια του πανεπιστημίου Άινταχο. Λίγο πριν αποφοιτήσει θέλησε να πετύχει ένα μεγάλο στόχο που είχε βάλει. Να προσφέρει έστω και ένα βαθμό στην ομάδα της, στο πρωτάθλημα της περιφέρειας. Της αρκούσε απλά να τερματίσει στην κούρσα των 400μ. εμποδίων για να κέρδισει τον πρώτο της βαθμό και να ολοκληρώσει την κολεγιακή της καριέρα σαν αθλήτρια έχοντας πετύχει το στόχο της.

Ο προπονητής της, αποφάσισε να της δώσει αυτήν την ευκαιρία όμως η μοίρα θέλησε να της στερήσει την τελευταία ευκαιρία που θα είχε, στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος. Μετά την εκκίνηση, η Έρνταλ χτύπησε το δεύτερο εμπόδιο και υπέστη ρήξη Αχιλλείου τένοντα! Ένας προπονητής που βρισκόταν κοντά της, προσφέρθηκε να τη βοηθήσει, όμως η Αμερικανίδα αρνήθηκε καθώς ήθελε να τερματίσει πάση θυσία και να πάρει το βαθμό της. Και τα κατάφερε. Ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 2:53.56 κλαίγοντας από τον πόνο με το στάδιο και τις αντίπαλες αθλήτριες να την αποθεώνουν. Την επόμενη μέρα του αγώνα, υποβλήθηκε σε εγχείρηση.

Μπορεί η Έρνταλ να ήταν μέτρια αθλήτρια στα κολεγιακά της χρόνια και το πιο πιθανό είναι να μη συνεχίσει τον αγωνιστικό αθλητισμό (ακόμα και αν δεν τον είχε αποφασίσει, μετά από την εγχείρηση μάλλον δεν έχει επιλογή) όμως αποτελεί ακόμα ένα παράδειγμα πως το σημαντικότερο στον αθλητισμό (και όχι μόνο) είναι να μην τα παρατάς.

 

Πηγή: Sportsfeed.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων