ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Προκρίθηκε στο Ρίο η Αλεξία Παππά

Ακόμα μία συμμετοχή για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτήν τη φορά από την Ελληνοαμερικανίδα Αλεξία Παππά, η οποία προκρίθηκε με πανελλήνιο ρεκόρ.

 

 

Η Αλεξία Παππά αποτελεί το 75ο και τελευταίο, έως τώρα, μέλος της ελληνικής αποστολής που το καλοκαίρι θα ταξιδέψει στη Βραζιλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

 

Η Ελληνίδα δρομέας κατέλαβε την 11η θέση στα 10.000μ. στο Πάλο Αλτο της Καλιφόρνια με επίδοση 31:46.85, που εκτός της πρόκρισης στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη, αφού το όριο συμμετοχής είναι 32:15.00, συνιστά πανελλήνιο ρεκόρ.

 

Η Παππά κατέρριψε το πανελλήνια ρεκόρ που κρατούσε 14 χρόνια και ανήκε στη Χρυσοστομία Ιακώβου (32:18.62), από το Μόναχο στις 6 Αυγούστου 2002, κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

contra.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων