ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τα αποτελέσματα στο Διασυλλογικό Σύνθετων

Ολοκληρώθηκε το διασυλλογικό πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων για τις κατηγορίες ανδρών-γυναικών και παίδων-κορασίδων που διεξήχθη το διήμερο 26 και 27 Απριλίου. 

Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε  σε δύο ομίλους. Στον Βόρειο όμιλο που έγινε στα Γιαννιτσά και μετείχαν σύλλογοι των ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Θεσσαλονίκης, Πέλλας-Κιλκίς, Θεσσαλίας, Δυτικής Μακεδονίας, Πιερίας-Ημαθίας, Ηπέιρου-Κερκύρας.

 

Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στην Αθήνα έγινε ο Νότιος όμιλος και μετείχαν αθλητές από τους συλλόγους των ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, Αθήνας, Πειραιά-Νοτιοδυτικής Αττικής, Βόρειας Πελοπόννησος, Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας, Δυτικής Στερεάς, Λέσβου, Χίου-Σάμου, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου. 

 

Βόρειος Ομιλος

 

Στον βόρειο όμιλο στους άνδρες νικητές ήταν ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης (ΠΑΟΚ) με 6.492 βαθμούς και ακολούθησαν Παναγιώτης Πήτας (ΓΣ Βόλου) 6.378 και Γιώργος Στεφανής (ΓΕ Νάουσας) 5.969. 

 

Στους παίδες ο Αγγελος και ο Αντώνης Ανδρέογλου (ΣΚΑ Δράμας), δίδυμοι γιοί του παλιού πρωταθλητή στα σύνθετα Ευθύμη Ανδρέογλου, ο οποίος έχει την δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα με 7.769 βαθμούς από το 1997, πήραν την πρώτη και δεύτερη θέση με 5.798 και 5.723 βαθμούς αντιστοίχως ενώ στην τρίτη θέση ο γιώργος Μπουτσιούκης (Βισάλτης Νιγριτας) με 5.629 βαθμούς   

 

Στις γυναίκες νικήτριες ήταν Στέλλα Τζινακούλα (Τιτάν Σερβίων) 5.057 βαθμοί, δέυτερη η Μελίνα Οντουτόλα (ΣΚΑ Δράμας) 4.510 και τρίτη η Άννα Δημητριάδου (ΓΣ Έδεσσας) 4.080.  

 

Στις κορασίδες η Πασχαλίνα Παπαδοπούλου (ΓΣ Λαγκαδά) συγκέντρωσε 4.725 βαθμούς, την ακολούθησαν η Ολυμπία Τζιμογιάννη (Φίλιππος Βέροιας) 4.683 και Θάλεια Ζακυθινού (ΓΣ Λευκάδας) 4.091.  

 

Τα πλήρη αποτελέσματα ΕΔΩ

 

 

 

Νότιος Όμιλος 

 

Στις γυναίκες η Εμμανουέλλα Ιωακειμίδου (ΑΟ  Μυκόνου) με 4.803 βαθμούς αναδείχτηκε νικήτρια και την ακολούθησαν η Δήμητρα Φραντζή (Νεάπολη Χαλκίδας)  με 4.595 και η Χριστίνα-Νεκταρία Κουβέλη (Ελευθέριος Βενιζέλος) με 4.582 βθμούς.  

 

Στις κορασίδες οι τρεις πρώτες ήταν η Βασιλική Λαμπροπούλου (ΑΣΑ Κόροιβος) 4.395, Μαρία Στεφανοπούλου (ΑΣ Σίσυφος) 4.318 και Ιωάννα Τσάβα (ΣΕΔΑΣ Περάματος) 3.796.

 

Ο Δημήτρης Αλαμπρίτης (ΠΑΟ) συγκέντρωσε στο 10θλο 6.061 βαθμούς και ήταν ο νικητής. Δεύτερος ο Στέλιος Ποντικέας (ΟΦΚΑ Οδυσσέας) 5.909 και τρίτος ο Μιχάλης Κιάφας (ΑΕΚ) με 5.753 βαθμούς.

 

Με 5.376 βαθμούς επικράτησε στους παίδες ο Κώστας Τσούτσικας (Έσπερος Λαμίας), δεύτερος ο Στέλιςο Ανδρίτσος (Αμεινίας ο Παλληνεύς) 4.658 και τρίτος Χρήστος Μπίλιος (Αμεινίας ο Παλληνεύς) με 4.383 βαθμούς.

 

Τα πλήρη αποτελέσματα ΕΔΩ 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων