ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έκοψε βασιλόπιτα ο ΓΣ Αρκαδίας! (PHOTOS)

Tην πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε ο Γυμναστικός Σύλλογος Αρκαδίας το απόγευμα του Σαββάτου (6/2)  στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Παλαιού Δημαρχείου του Δήμου Τρίπολης.

Το παρών έδωσαν τόσο ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου κ. Κώστας Βινατσέλας,  όσο και μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής, ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, ο πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας κ. Θεοδωρακόπουλος αλλά και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης.

 

Στην εκδήλωση εκτός από την πατροπαράδοτη κοπή της βασιλόπιτας, βραβεύθηκαν οι οι πρωταθλητές και οι πρωταθλήτριες του αρκαδικού συλλόγου...

 

Ο φωτογραφικός φακός του Φίλιππου Σαλαπάτα παρευρέθηκε στην εκδήλωση και σας παρουσιάζει τις ξεχωριστές στιγμές της εκδήλωσης...

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων