ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ορεινός Ημιμαραθώνιος Καρυάς: Τα αποτελέσματα των Αρκάδων!

Με την συμμετοχή 152 περιπατητών και 69 Δρομέων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 στην Καρυά Αργολίδας, ο πρώτος ορεινός ημιμαραθώνιος του Αρτεμισίου Όρους στην περιοχή της Καρυάς Αργολίδας.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες, το παρών έδωσαν αρκετοί Αρκάδες αθλητές, τόσο από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Τρίπολης όσο και από τους Αρκάδες Δρομείς.

Τα αποτελέσματα των Αρκάδων αθλητών:

Ο Κωνσταντίνος Καλόγερος των Αρκάδων Δρομέων τερμάτισε στην 27η θέση με επίδοση 02:27:56

Ο Ανδρέας Γιαννόπουλος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προσπάθεια του στην 38η θέση με επίδοση 02:37.46.

Στην 45η θέση με επίδοση 02:44:42 ολοκλήρωσε την προσπάθεια του, ο Παναγιώτης Παπαντωνίου του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Τρίπολης.
Αντίστοιχα ο Νίκος Καρύγιαννης του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Τρίπολης τερμάτισε στην 51η θέση με επίδοση 02:56:20.

Στην κατηγορία Ανδρών (διαδρομής 21 χιλιομέτρων),  ο Παναγιώτης Γεωργόπουλος των Αρκάδων Δρομέων τερμάτισε 3ος με επίδοση 01:55:30.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων