ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πανελλήνιοι αγώνες τένις στην Τρίπολη

Πανελλήνιους αγώνες τένις, με συμμετοχή σπουδαίων αθλητών από όλη την Ελλάδα, θα φιλοξενήσει ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης και το Smash Tripolis Club.

 

Όπως αναφέρει το Δ.Τ:

Απόλλωνας Σμύρνης ΑΣΤΕΡΑΣ

"Τα αστέρια του μέλλοντος στο Τένις υποδέχεται η Τρίπολη. Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ.) και το Smash Tennis Club, θα φιλοξενήσουν, στις αθλητικές εγκαταστάσεις τους, πανελλήνιους αγώνες τένις, με συμμετοχή σπουδαίων αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Για πέντε ημέρες, από 01 έως 05 Φεβρουαρίου 2019, η Τρίπολη θα φιλοξενήσει τους Πανελλήνιους Αγώνες Τένις, κατηγορίας Ε2, όπου αγόρια και κορίτσια ηλικίας έως 16 ετών (U12, U14 και U16) θα προβάλλουν το ταλέντο τους, διεκδικώντας μια θέση στην κατάταξη.

Θέαμα και δυνατές συγκινήσεις είναι όσα υπόσχονται οι καλύτεροι αθλητές στις κατηγορίες τους, σε ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α).

Οι αγώνες είναι βαθμολογούμενοι και η συμμετοχή αναμένεται να ξεπεράσει τους 200 αθλητές, που μαζί με τους γονείς τους και τους προπονητές των συλλόγων θα δημιουργήσουν σημαντική επισκεψιμότητα στην Αρκαδία για πέντε ημέρες.

Η επιλογή του Σ.Α.Τ. και του Smash Tripoli Tennis Club, έγινε από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης για τη διοργάνωση των Πανελλήνιων Αγώνων, με κριτήριο ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις τους, είναι από τις πιο σύγχρονες της Πελοποννήσου, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και αναγνώριση των προσπαθειών των συλλόγων  για την ανάδειξη του αθλήματος του Τένις.

Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί, επίσης, ότι η Τρίπολη διαθέτει τις δυνατότητες να αναδειχτεί ως τόπος διεξαγωγής σημαντικών τουρνουά τένις, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού και στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Α.Τ. και του Smash Tennis Club, καλούν όλους τους συμπολίτες μας, να δώσουν το «παρών» στο σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός και να παρακολουθήσουν συναρπαστικούς αγώνες από τους καλύτερους νέους αθλητές στο άθλημα του τένις. 

Τις επόμενες ημέρες η Οργανωτική Επιτροπή θα δημοσιοποιήσει το πρόγραμμα και τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων