ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τμήματα "MINI TENNIS CLUB" από τον Σ.Α.Τ

Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ.) ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας MINI TENNIS CLUB για παιδιά από τεσσάρων έως δώδεκα ετών, στις κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις του στο 6ο χλμ Τρίπολης Σπάρτης.

 

ΑΣΤΕΡΑΣΟλυμπιακός

 

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο που βρίσκεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, επιφάνειας 400 τ.μ. Το γυμναστήριο διαθέτει εξαιρετικό αντικραδασμικό δάπεδο DECOTURF-PRO, όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό για mini tennis,αποδυτήρια και WC.

Ειδικά τους χειμερινούς μήνες οι προπονήσεις στον χώρο αυτό είναι ιδανικές για μικρά παιδιά, αφού τα προστατεύουν από το κρύο, τον αέρα και τις κακές καιρικές συνθήκες. 

Οι εγγραφές για τη νέα χρονιά ξεκίνησαν και καθημερινά από τις 15:00 έως τις 19:00 λειτουργούν ολιγομελή τμήματα για παιδιά τεσσάρων έως δώδεκα ετών.

Ο χώρος του γυμναστηρίου είναι μια πολύ καλή επιλογή και για αρχάριους ενήλικες (άνδρες και γυναίκες) για να κάνουν τα πρώτα βήματα τους στο συναρπαστικό άθλημα του τένις.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στη γραμματεία του συλλόγου και στους προπονητές Ιωάννη Μυλωνά και Χάρη Ξαγά στα τηλέφωνα 2710 556500 (16:00 – 21:00) και 697 6858699 (10:00 – 22:00) και μέσω μηνύματος στην ανοιχτή σελίδα Facebook του συλλόγου "ΣΑΤ  – Tripoli Tennis Club".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων