ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρωτιές για Ζωγραφάκη της ΑΕΚ Τρίπολης στην Γλυφάδα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι επιτυχίες για τον αθλητή της ΑΕΚ Τρίπολης Δαβίδ Ζωγραφάκη.

 AΣΤΕΡΑΣ ΟΦΗ

Μετά την επιτυχημένη πορεία στου Παπάγου, σειρά είχε το μεγάλο τουρνουά στην Γλυφάδα «CLUB PLAYERS TENNIS TOUR BY ASICS», όπου ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης κατάφερε να κατακτήσει δύο πρωτιές τόσο στην κατηγορία του μονού των ανδρών (40 – 49 ετών) , όσο και σε αυτή του διπλού (40-54 ετών) με συμπαίχτη των Θοδωρή Ρούση. 

Αγωνιστικά λοιπόν, στην κατηγορία του μονού ο Ζωγραφάκης σε 32άρι ταμπλό , σαν no3, και μέχρι την είσοδό του στο μεγάλο τελικό επικράτησε των Βαρέλα και Παρασκευόπουλου με 2-0 σετ και στα ημιτελικά του Μωυσίδη με 2-1 σετ. Μεγάλο παιχνίδι έγινε και στον τελικό με τον αθλητή της ΑΕΚ να κερδίζει τον Ζώρζο 2-0 σετ (ret), κατακτώντας την 1η θέση του τουρνουά..  Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα του μονού.

Στα διπλά ο Δαβίδ με συμπαίχτη του για πολλοστή φορά τον Θοδωρή Ρούση, με το οποίο έχουν σχεδόν «σαρώσει» τα πάντα στα τουρνουά των Αθηνών , όπου αγωνίζονται μαζί, κατάφεραν και αυτή την φορά να κατακτήσουν την 1η θέση του τουρνουά. Πιο συγκεκριμένα μέχρι τον τελικό απέκλεισαν διαδοχικά τα ζευγάρια των Καραγιάννη – Βασιλειάδη , Λουδάρου – Λαμπρόπουλου και Μαμάκη – Δημητρέλου με 2-0 σετ. Στον μεγάλο τελικό το ζευγάρι Ζωγραφάκης – Ρούσης επικράτησαν και των Λαβάσα – Τάρε με το ίδιο σκόρ 2-0 σετ κατακτώντας την 1η θέση. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα του διπλού.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης συγχαίρουν για μια ακόμη φορά δημοσίως τον Δαβίδ Ζωγραφάκη και τον Θοδωρή Ρούση για τις επιτυχίες τους και σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική συνέχεια στα τελευταία τουρνουά, που διεξάγονται αυτή τη στιγμή, μέχρι την λήξη της χρονιάς. Μιας χρονιάς με εξαιρετικές επιτυχίες για όλη την οικογένεια του τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων