ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Επτά πρωτιές της ΑΕΚ στα Παπαφλέσσεια 2018

Την κατάκτηση 7 πρώτων θέσεων, αλλά και αρκετές ακόμα επιτυχίες πανηγύρισαν οι αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης τένις στα Παπαφλέσσεια 2018.

 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Χιμπέρνιαν

Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία των γυναικών  14-34 την 1η θέση κατέκτησε η Σήλια Λαμπροπούλου, η οποία μετά την 1ηθέση στο πρώτο τουρνουά της σειράς, Zeiria Tennis Open του Ξυλοκάστρου, κατέλαβε μια ακόμη 1η θέση.

Την 3η θέση κατέλαβε η Βουδούρη Μιλένα που για πρώτη φορά φέτος μπήκε στις πρώτες θέσεις του Peloponnesus Tennis Masters. Στα διπλά μικτά την 3η θέση κατέλαβε η Σήλια Λαμπροπούλου με συμπαίχτη τον Κώστα Κωνστάνταρο του ΟΑ Καλαμάτας.

Στην κατηγορία των juniors τα αδέρφια Λαμπρόπουλοι μπήκαν για ακόμα μια φορά μέσα στις πρώτες θέσεις κάνοντας για ακόμη μια χρονιά τον τελικό εμφύλια ενδοοικογενειακή αλλά και συλλογική μάχη. Την 1η θέση κατέκτησε ο Λαμπρόπουλος Μιχάλης ενώ την 2η ο Λαμπρόπουλος Άγγελος.

Τέλος στην κατηγορία των κοριτσιών 12 ετών τα κορίτσια μας οι "συνήθεις ύποπτες" Παπαντώνη και Μάνδρου πλασαρίστηκαν, όπως άλλωστε συνηθίζουν για ένα ακόμα open μέσα στην τριάδα των μεταλλίων. Στην 2η θέση ανέβηκε η Παπαντώνη Χρυσούλα με 3η την Μάνδρου Κωνσταντίνα.

Δείτε φωτογραφικό υλικό στη σελίδα της ΑΕΚ Τρίπολης στο Facebook!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων