ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρωτιές για Καρούνο και Προδρόμου στη Σπάρτη

Την 1η και την 3η θέση στις κατηγορίες τους κατέλαβαν οι αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης τένις, Παναγιώτης Καρούνος και Άννα Προδρόμου στο τουρνουά, που διοργάνωσε το Sparti Tennis Club.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

 Καρούνος Παναγιώτης στην επανεμφάνισή του ύστερα από απουσία σχεδόν ενός έτους κατέλαβε την 1η θέση του τουρνουά πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις κατά την διάρκεια ολόκληρου του τουρνουά.

Ο παναγιώτης κέρδισε διαδοχικά τους Γκουντάνη, Αιβαλιώτη, Αργυρόπουλο και στα ημιτελικά τον Ροζανίτη. Στον μεηάλο τελικό επικράτησε του Δουκουμόπουλου, ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Στις γυναίκες η Προδρόμου Άννα σε 8άρι ταμπλό κέρδισε στον πρώτο γύρο την Σούλα Φιόνα, αλλά η κλήρωση δεν την ευνόησε και έπεσε στα ημιτελικά επάνω στην πρώην συναθλήτριά της την Κανελλάκη Χρυσούλα.

Στον ημιτελικό ηττήθηκε, εγκαταλείποντας λόγω τραυματισμού το παιχνίδι, στην λήξη του πρώτου σετ, κατακτώντας έτσι την 3η θέση του open.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων