ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρωτιές για την ΑΕΚ στο 7ο Open Junior Athlisis Cup 2018

Οι σπουδαίες καλοκαιρινές εμφανίσεις συνεχίζονται για την αγωνιστική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Σε ένα ακόμα τουρνουά όπου συμμετείχαν αθλητές μας κατάφεραν να φέρουν διακρίσεις για μια ακόμη φορά στην Τρίπολη. Πιο συγκεκριμένα τα αδέρφια Λαμπρόπουλοι (Άγγελος και Μιχάλης) καθώς και ο Παπαγιαννόπουλος Νίκος κατέκτησαν την 2η , την 3η και την 1ηθέση στο consolation draw  στο 7ο Open Junior Athlisis Cup 2018 αντίστοιχα.

Σε 32άρι ταμπλό τα αδέρφια Λαμπρόπουλοι πέρασαν επιτυχώς τρεις γύρους στο ταμπλό, πριν βρεθούν σε εμφύλια οικογενειακή μάχη στα ημιτελικά, όπου το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες και ύστερα από ανατροπή στο σκορ, σε 1,5 ώρα παιχνίδι υπέρ του Μιχάλη (24, 42 11-9). Ο Μιχάλης φανερά καταβεβλημένος από την κούραση του ημιτελικού δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα στον τελικό και ηττήθηκε από τον Κακουρίδη με 42, 40.

Από την άλλη ο Παπαγιαννόπουλος στο Consolation Draw κατέκτησε την 1η θέση κερδίζοντας τρεις γύρους αγώνων.

Δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων