ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE
winamp wmp real qt

Συνεργασία Σ.Α.Τ. με την Fernandez Tennis Academy

Την έναρξη της του συνεργασίας με τη Fernandez Tennis Academy ανακοίνωσε ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ.) στην προσπάθεια της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών που παρέχει στα παιδιά των ακαδημιών του, προχώρησε σε μια καινοτόμα και πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της Πελοποννήσου ενέργεια, που στοχεύει να αναβαθμίσει το Αρκαδικό τένις. 

Συγκεκριμένα ο Σ.Α.Τ. ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Fernandez Tennis Academy, που εδρεύει στην Αθήνα και ο Head Coach της FTA ,Enrique Fernandez, αναλαμβάνει επικεφαλής προπονητής των Αγωνιστικών – Προαγωνιστικών ακαδημιών του Σ.Α.Τ.

Σύντομο βιογραφικό του Enrique Fernandez

Προπονητής ATPWORLDTOUR του  Daniel Munozdela Nava, Ισπανού αθλητή που έφτασε στο  No68 παγκοσμίως.

Προπονητής Ελληνικής Εθνικής ομάδας, στις κατηγορίες κάτω από 16 και κάτω από 14.

HeadCoach στον όμιλο αντισφαίρισης Πετρούπολης από το 2009 μέχρι το 2012 

Tennis Director στο Timber Lake Camp της Νέας Υόρκης 

Mini Tennis Director στο Chamartin Tennis Club, Μαδρίτης Ισπανία 

Υπεύθυνος τoυ προγράμματος Mini Tennis του Edgbaston Priory Club στο Birmingham Αγγλίας.

Το 2013 ίδρυσε την Fernandez  Tennis  Academy(F.T.A.) στην Αθήνα, την πρώτη Ακαδημία στην Ελλάδα που λειτουργεί στα πρότυπα των καλυτέρων Ακαδημιών Τένις της Ισπανίας.

Ο Ισπανός προπονητής Enrique Fernandez μαζί με το προπονητικό team του Σ.Α.Τ., Γιάννη Μυλωνά και Χάρη Ξαγά, θα εφαρμόσουν νέα αγωνιστικά προγράμματα προπόνησης, σύμφωνα με τις απαιτήσεις  του σύγχρονου τένις, όπου θα απευθύνονται σε νεαρούς αθλητές και αθλήτριες ηλικίας από 6 έως 18 ετών.

Στόχος είναι η εκμάθηση των σύγχρονων τεχνικών δεξιοτήτων του τένις και  η εφαρμογή ειδικών ασκήσεων γυμναστικής που θα συμβάλλουν στην άριστη φυσική κατάσταση των νεαρών αθλητών, ώστε να δημιουργηθεί μια δυνατή αγωνιστική ομάδα, που μελλοντικά θα διεκδικήσει διακρίσεις σε όλα τα επίπεδα των Εθνικών Πρωταθλημάτων.  

Το καινούρια Αγωνιστικά  Προγράμματα θα τεθούν σε ισχύ από τον Σεπτέμβριο του 2018. 

Τέλος, ο coach Enrique Fernandez ανέφερε ότι θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να μεταφέρει την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Fernandez Tennis Academy στον Σ.Α.ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ο οποίος διαθέτει εντυπωσιακές  σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις τένις.

Η πρώτη γνωριμία του Enrique Fernandez με  τα παιδιά και τους γονείς των ακαδημιών του Σ.Α.Τ. πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 στις εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τ. Το επόμενο ραντεβού και πάλι στις εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τ, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018,όπου από τις 16:00 και μετά, οι προπονητές Χάρης Ξαγάς και Γιάννης Μυλωνάς μαζί με τον Enrique Fernandez, θα αξιολογήσουν τους αθλητές  εντός γηπέδου και θα ακολουθήσει ανοικτή  συζήτηση και ενημέρωση με τους γονείς  των παιδιών.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων