ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ολοκληρώθηκε το Tripolis Junior 2018

 

Tην Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 διεξήχθη με επιτυχία το TRIPOLIS OPEN JUNIOR2018,στις σύγχρονές εγκαταστάσεις του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ.) ,στο 6οχλμ. Τρίπολης-Σπάρτης.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Στο τουρνουά συμμετείχαν μικροί αθλητές έως 10 ετών (κόκκινου και πορτοκαλί επιπέδου) και είναι η πρώτη χρονιά που ο Σ.Α.Τ. οργανώνει open τουρνουά junior. Στόχος του συλλόγου είναι να καθιερωθεί το TRIPOLIS OPENJ UNIOR στο ετήσιο καλεντάρι των αθλητικών εκδηλώσεων του συλλόγου, κάθε καλοκαίρι πριν το TRIPOLIS OPEN. 

Σε πολύ ευχάριστο κλίμα,όλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν με στόχο τη διασκέδαση, την συμμετοχήσε αγώνες και όχι μόνο το αποτέλεσμα. Γενικός σκοπός της διοργάνωσης ήταν η απόκτηση εμπειριών συμμετοχής σε αγώνες και η αύξηση της αυτοεκτίμησης των παιδιών.

Η Διοίκηση και οι προπονητές του Σ.A.Τ. ευχαριστούν όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά, τους γονείς τους και τους προπονητές του συλλόγου Γιάννη Μυλωνά και Χάρη Ξαγά  για τo εξαιρετικό τους έργο.

Επόμενο ραντεβού το TRIPOLIS OPEN 2018, με  έναρξη διεξαγωγής αγώνων, των κύριων κατηγοριών, την Παρασκευή 15 Ιουνίου! 

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι και την Τετάρτη 13 Ιουνίου και ώρα 21:00!

Για την προκήρυξη μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.tripolitennis.gr

Σας περιμένουμε όλους για να παρακολουθήσουμε για άλλη μια χρονιά συναρπαστικούς αγώνες!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων