ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρωτιά για Λαμπροπούλου στο Ε3 της Τρίπολης

Την πρώτη θέση στο τουρνουά Ε3 της 19ης εβδομάδας στα κορίτσια κάτω των 14άρων ετών κατέκτησε η  Σήλια Λαμπρόπουλου της ΑΕΚ Τρίπολης.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι αγώνες έγιναν στις εγκαταστάσεις του ΣΑ Τρίπολης και η αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης no1 του ταμπλό επικράτησε στον πρώτο γύρο της Τουμπανιάρη (ΟΑ Κορίνθου) με 2-0 σετ (40 40) και στον δεύτερο γύρο της Μακρυγιώργου (ΑΟΑ Πατρών) με το ίδιο σκορ 2-0 σετ (40 41) μπαίνοντας στην τετράδα του τουρνουά. 

Εκεί στα ημιτελικά συνάντησε και κέρδισε την Ασένοβα (ΟΑ Καλαμάτας) με 2-0 σετ (61 61) και διεκδίκησε την 1η θέση από την Στράτη Γεωργία – Ανδριάνα του ΑΟΑ Πατρών στον μεγάλο τελικό του Ε3. 

Στον τελικό η Λαμπροπούλου κέρδισε με 2-0 σετ (61 64) μετά από ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι γεμάτο στρατηγική και από τις δύο αθλήτριες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων